Websearch.awsomesearchs.info virus - Hur tar man bort

Websearch.awsomesearchs.info virus

Websearch.awsomesearchs.info virus är en webbläsarkapare som i hemlighet attackerar slumpvalda datorer och försöker göra reklam för kommersiella webbplatser. Även om sidan ser ut som en äkta sökleverantör, kan den inte ge dig pålitliga sökresultat. Den visar i huvudsak sponsrade webbplatser istället för vanliga sidor, oavsett vilken sökning du gjorde. Dessutom inkluderar den massor av annonser och försöker omdirigera datoranvändare till okända webbsidor. Programmet påverkar Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome.

När den väl är inne, kommer Websearch.awsomesearchs.info virus ersätta både: din startsida och förvalda sökmotor. Programmet kan påverka flera webbläsare samtidigt och du kommer inte tillåtas att göra några ändringar i inställningarna. Faktumet att Websearch.awsomesearchs.info virus tvingar användare att använda den som deras huvudsakliga sökleverantör, gör den till ett potentiellt oönskat program.

Oftast infiltreras webbläsarkapare in i datorer med hjälp av andra program. Den kan komma buntad med kostnadsfria spelare, inspelningsverktyg, PDF-skapare, nedladdningshanterare och en massa andra applikationer. Datoranvändare rekommenderas att vara uppmärksammare på vad de installerar och vara försiktigare med installationer av nya programvaror. Även välkända applikationer kan innehålla buntar, så se till att du följer deras installationssteg och avmarkera alla redan i fyllda kryssrutor bredvid alternativen som ändrar sin startsida eller lägger till extra verktyg.

För att ta bort ta bort Websearch.awsomesearchs.info virus, gå till Kontrollpanelen, istan Lägg till/Ta bort program och avinstallera allt som är relaterad till den här domänen därifrån. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-sabotageprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsarna.

Hur man tar bort Websearch.awsomesearchs.info virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Websearch.awsomesearchs.info från listan.

Hur man tar bort Websearch.awsomesearchs.info virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
  1. Välj Sökleverantörer;
  2. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
  3. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Websearch.awsomesearchs.info virus från Firefox:

   1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
   2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
   3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
   4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
   5. Sök efter ”browser.startup.homepage”. Högerklicka på den och radera.
 1. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 2. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Websearch.awsomesearchs.info virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan(du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Ta bort genväg skapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Websearch.awsomesearchs.info endast vid start, försök detta:

 1. Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
 2. Öppna fliken Genväg;
 3. Ta bort Websearch.awsomesearchs.info% del i dialogrutan.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Awsomesearchs Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Awsomesearchs Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *