Antivirus Security Pro - Hur tar man bort

Antivirus Security Pro

Antivirus Security Pro är ett skurkaktigt antivirus program som försöker lura användare som inte har tidigare erfarenhet av liknande bluffar, på pengar. Programmet är en del av en av de största skurkaktiga familjerna – WinWebSec. Den utger sig för att vara en legitimt säkerhetsapplikation även om den faktiskt inte har några användbara funktioner överhuvudtaget. Då det inte är förväntat att någon ska installera det här programmet själv, distribueras den därför av trojaner. Därav behövs inte användarens medgivande för att installeras. Programmet hävdar att ditt system är infekterat och försöker övertyga dig om att köpa en full version av Antivirus Security Pro för att ta bort infektionerna.

När din PC väl är infekterad kommer Antivirus Security Pro alltid att köra så fort ditt system startas. Den kör en system scanning där den inom några minuter rapporterar om massor av infekterade föremål. Scanning är väldigt snabb då den endast låstas leta efter infektioner och senare förfalskar scanningsresultaten. Din dator kan vara helt frisk (förutom själva sabotageprogrammet) även om Antivirus Security Pro påstår motsatsen.

Utöver den falska scanningen, visar programmet olika säkerhetsmeddelanden som förstärker känslan av att ditt system är utsatt för risk. Dessa meddelanden visas från ingenstans och rapporterar massor av systemfel, spionprogram och andra säkerhetsrelaterade problem. Allt detta leder till att aktivera en full version av Antivirus Security Pro. Här är några meddelanden som kan dyka upp på ditt system om din PC har blivit infekterad:

Warning! Infected file detected Location: File System Suspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application notepad.exe has been temporarily restricted. 

Ta bort Antivirus Security Pro så fort du har upptäckt den på din dator. Du borde inte betala för applikationer du inte själv installerat och som inte kan avinstalleras från kontrollpanelen. Om du har andra användarkonton tillgängliga, kör anti-sabotageprograms scanning t.ex Spyhunter efter inloggning. Om du kan, kör en full scanning av systemet så att den här boven kan tas bort. Därför är detta ett bra skäl att ha ett separat administratör konto som bara kan användas vid sådana tillfällen. Om inget fungerar kan du följa nedanstående instruktioner. 

Du kan också testa att registrera dig falskt hos Antivirus Security Pro genom den här koden:

AA39754E-715219CE. Kom ihåg att den kommer inte att ta bort programmet, utan bara tillfälligt stoppa aktiviteten så att du kan köra ett anti-spionprogram och eliminera applikationen.

Special instruktioner om borttagning av Antivirus Security Pro

  1. Starta om, medan systemet startar tryck F8.
  2. Välj Felsäkert läge med nätverk
  3. Start->Kör ange https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Spara filen på en plats du kommer ihåg. Starta om normalt.
  4. Döp om Spyhunter installeraren från .exe tillägget till .com och kör. Du kommer behöva se tillägget av de kända filtyperna. Detta kommer återställa .exe filförbindelserna.
  5. Installera och scanna med Spyhunter, Hitman Pro, Malwarebytes Anti-Malware och andra anti-sabotageprogram (de borde kunna installeras och köras normalt nu). Ta bort Antivirus Security Pro uppstarts inlägg och följ instruktionerna.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Antivirus Security Pro och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Antivirus Security Pro och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av Antivirus Security Pro

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-antivirus-security-pro

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *