Antimalware virus - Hur tar man bort

Antimalware virus

Antimalware viruset är ett falskt antivirus program som infiltrerar slumpmässiga datorer med hjälp av Trojaner. Installationen behöver inte användarnas godkännande, programmet sprids genom att använda sig av Trojaner eller packeteringar. Väl inne så öppnar programmet pornografiska hemsidor för att skrämma användare att utföra en genomsökning av datorn. Sedan kommer det falska antivirus programmet hävda att det hittat flertalet hot. Faktum är att det kör en falsk genomsökning som inte har egenskaperna att hitta någonting alls, så det skapar falsk information om datorns säkerhetsstatus och försöker att övertala dig att datorn är i risk.

Om du försöker att ta bort infektionerna upptäckta av Antimalware viruset så kommer du erbjudas att köpa dess fulla version. Sanningen är den att de endast vill få användarna att betala så de kan tjäna pengar. Detta är ett populärt sätt för kriminella inom internetvärlden att tjäna pengar på. Som tillägg till den falska genomsökaren, så visar även Antimalware viruset en del säkerhetsmeddelanden som dyker upp helt slumpmässigt medans du arbetar på datorn. Här är ett meddelande som kan dyka upp på din dator om du blivit infekterad:

Virus Alert!

Application can’t be started!

The file Googleupdate.exe is damaged.

Do you want to activate your antivirus software now?

I de flesta fall så blir användandet av Internet omöjlig då Antimalware blockerar hemsidor som du försöker att besöka och påstår att dessa är infekterade. Varningen (beroende på vilken sökmotor du använder) kommer meddela att Internet Explorer har blockerat hemsidan. Detta är bara ytterligare ett knep för att göra livet hårdare för dig och övertala dig att betala för detta falska program. För att undvika sådana bedrägerier så bör du alltid ta hand om din dators säkerhet. Ha alltid ett uppdaterat anti-skadeprogram och ett antivirus program installerat. Om du dock redan har blivit infekterad, ta bort Antimalware viruset från din dator så snabbt som möjligt.

Det falska Antimalware programmet skyddar sig på följande sätt:

 1. Det kör igång vid varje uppstart;
 2. Det dödar körbara processer;
 3. Det kör igång vid varje .exe filstart;
 4. Och det återställer ändrande globala proxy-inställningar i normalläge, så du kommer inte kunna vända tillbaka.

Speciella borttagningsinstruktioner för Antimalware viruset

Nedan tillhandahåller vi steg om hur man tar bort antimalware viruset från din dator snabbt och enkelt:

 1. Starta om i Felsäkert Läge med Nätverk (starta om och tryck på F8 medans skärmen är svart ett par gånger. Välj sedan Felsäkert Läge med Nätverk från menyn).
 2. Starta din sökmotor. Du kommer inte att kunna öppna någon hemsida då du måste inaktivera Proxy servern på din sökmotor:
 1. För IE: Internetinställningar (från kugghjulet menyn), anslutningar, Lan inställningar, Inaktivera varje markerad ruta.
 2. Samma Lan-inställningsmeny är tillgänglig från Chrome (Inställningar -> Avancerat -> Proxyinställningar -> Lan inställningar -> Inaktivera varje markerad ruta).
 3. För Firefox: Verktyg -> Inställningar -> Avancerat -> Nätverk -> Inställningar och välj ”Ingen Proxy”.
 4. Ladda ned https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe . Spara det på en plats du enkelt kommer ihåg.
 5. Start -> Kör -> MSConfig
 6. Inaktivera alla okända och tydliga slumpmässiga uppstarts innehåll. Start EJ om än!
 7. Döp om Spyhunter till .com från .exe (du kommer behöva se filändelser för kända filtyper).
 8. Kör Spyhunter-Installer.com en gång, låt det ordna sökmotorn och stoppa sedan installationen. Detta bör hindra Antimalware från att köra igång på körbara filer av andra program. Starta om normalt.
 9. Om Antimalware programmet inte startar, installera och kör Spyhunter från den installatören du laddade ned. Starta inte andra program innan du kört det. Om Antimalware startar, gör om steg 1-7 och försök igen.
 10. Du kan vilja genomsöka med andra anti-skadeprogram med som t.ex. Hitman dessutom och rensa tillfälliga filer.

En video med instruktioner om borttagningen av Antimalware bedrägeri programmet.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Antimalware Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Antimalware Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av Antimalware virus

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-antimalware-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *