AllDaySale - Hur tar man bort

AllDaySale

AllDaySale är ingenting annat än ett skadligt program som du inte bör låta vara installerad på datorn om du inte vill stöta på några seriösa IT-säkerhetsskador. Nyligen gjorda undersökningar visar att det bör listas som ett reklamprogram, detta betyder att när det väl installerats så kommer det överflöda dina sökmotorer med olika reklamer.

Det är inte speciellt farligt i sig själv sålänge som du inte klickar på någon av deras reklamer. Dock kan detta bli väldigt svårt då reklamerna som visas av AllDaySale oftast täcker hela skärmens yta. Med andra ord kan detta hända av misstag.

Om du nyligen har lagt märke till att din dator har infekterats med detta skadeprogram men du inte har en aning om hur man blir av med det, då har du hamnat helt rätt. I den här artikeln kommer vi att ge dig detaljrika instruktioner om hur man tar bort AllDaySale antingen manuellt eller automatiskt, vilken metod du väljer är helt upp till dig.

Om du inte har någon tidigare erfarenhet med att ta bort virus så som AllDaySale så vi dig att ta bort det automatiskt, det är mycket enklare och tar mindre tid. Allt du behöver göra är att ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage eller SpyHunter och genomsöka din dator med det. Det bör automatiskt hitta samt eliminera hotet för gott. Om din dator är infekterad med andra liknande virus så kommer det ta bort dessa med.

Om du föredrar att ta bort AllDaySale manuellt istället så kan du skrolla ned och ta en titt på våra steg-för-steg instruktioner. Vi har utvecklat dessa för att hjälpa dig igenom denna komplicerade process av virusborttagningen. Försök att slutföra alla stegen korrekt så kommer du att kunna bli av med AllDaySale helt på egen hand.

Om du stöter på några svårigheter under borttagningen, var då god och kontakta oss gärna via kommentarsfältet nedan, vi kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa dig. För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av AllDaySale, var då god och fortsätt läs artikeln.

Om reklamprogrammet AllDaySale

Som vi redan tidigare nämnt så är AllDaySale listat som ett reklamprogram, och väl installerad så kommer det överflöda dina sökmotorer med reklam. Dessa reklamer kan komma i alla dess former, exempelvis popups, pop-under, textreklam, banderoller eller textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller fönster med reklam kan även öppnas helt slumpmässigt på din sökmotor med.

Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos de allra vanliga sökmotorerna. Dessa inkluderar Google Chrome, Mozilla Fireofx, Internet Explorer och Safari. Det betyder att även Apple användare kan drabbas.

Reklamerna som visas av AllDaySale leder oftast till hemsidor som kan vara ägda av kriminella inom internetvärlden, så vi rekommenderar dig inte att klicka på någon av dom.

Det huvudsakliga målet för AllDaySale är att få dig klicka på dessa reklamer, då de får betalt för det. Av den anledningen försöker de göra dessa så attraktiva och relevanta för dig som möjligt. Det är av den anledningen som installerade AllDaySale samlar in personlig information som t.ex. internethistorik, internetsökningar, mest besökta hemsidor samt även din IP adress och E-post adress. De formar sina reklamer baserad på informationen hämtad.

Reklamprogrammet AllDaySales spridningsmetoder

AllDaySale sprids på samma sätt som de flesta reklamprogram av den här typen, genom att packeteras in i andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet. Exempelvis om du skulle ladda ned och installera någon PDF skapare eller mediaspelare så finns det en risk att AllDaySale laddas ned och installeras bredvid utan att du vet om detta. För att undvika det så måste du alltid hålla ett vakande öga under installationen av gratisprogram, och alltid hålla din dator säkrad med ett pålitligt anti-skadeprogram.


Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Alldaysale och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Alldaysale och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av reklamprogrammet AllDaySale

Du tar bort AllDaySale genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som AllDaySale installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till AllDaySale .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort AllDaySale från dina webbläsare

TopAvlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till AllDaySale och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till AllDaySale, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

TopAvlägsna AllDaySale från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till AllDaySale. Klicka på papperskorgen bredvid AllDaySale eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till AllDaySale, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

TopAvlägsna AllDaySale från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till AllDaySale och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till AllDaySale, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort AllDaySale från Microsoft Edge:Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg.  

TopAvlägsna AllDaySale från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill AllDaySale. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till AllDaySale, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av AllDaySale

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-alldaysale

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *