Ads by Surf Slide - Hur tar man bort

Ads by Surf Slide

Surf Slide är ett reklamprogram som kan installeras i hemlighet på din dator och störa dina internetaktiviteter. Det är en gratis applikation som är skapad för att ge dig olika erbjudanden då du handlar på Internet. Faktum är att den samlar information om användarens internetvanor först och främst, och sedan använder detta till att skapa reklam för marknadsföringssyften. Den övervakar användarens beteende på Internet och skapar reklam utifrån användarens specifika intressen.

Om du har märkt av reklam markerad med Surf Slide Ads och de erbjuder olika rabatter, erbjudande-koder eller andra fördelar med att handla på Internet så finns det en hög chans att du har detta reklamprogram. Det är starkt rekommenderat att ta bort Surf Slide från din dator utan tvekan. Det är ett oönskat program som försöker tjäna pengar på klickningar på sponsrade reklamlänkar. För att lära dig mer om Surf Slide och hur du tar bort detta så var god fortsätt läs artikeln.

Om Surf Slide reklamprogram

Som redan nämnt så inkluderar Surf Slide flertalet erbjudanden som kan hjälpa dig spara pengar. Från rabatter till specialerbjudanden för att handla olika produkter på internetbutiker eller få specifika tjänster. Tyvärr så om du klickar på dessa reklamlänkar så blir du omdirigerad till sponsrade hemsidor vilket är huvudmålet för Surf Slide, att gynna deras partners hemsidor.

Inte nog med att all reklam den visar är väldigt irriterande, dessutom så hemsidorna du blir hänvisad till kan vara skadliga och osäkra att besöka. Dessutom, eftersom programmet kan övervaka din internethistorik så kan den enkelt involvera dig i marknadsföringsrelaterade problem samt även riskera din privata integritet och datasäkerhet. Detta är ytterliggare en god anledning till att ta bort Surf Slide reklamprogram från din dator så fort du märkt av det.

Surf Slide spridningsmetoder

Surf Slide reklamprogram kommer oftast packeterad med andra gratisprogram som gratis mediaspelare, nedladdningsprogram, PDF-skapare med mera. Dessa samt relaterade irriterande program kan läggas till i huvudinstallationen av en välkänd nedladdningshemsida som t.ex. Softonic, Cnet etc. För att undvika Surf Slide reklamprogram så måste du ha ett vakande öga under installationen av gratisprogram från Internet. Läs alltid villkoren av nya nedladdningar samt leta efter redan förklickade (accepterade) bockar och klicka bort dessa under ett av installationsstegen. För att se alla tillval så kika efter avancerade tillval eller tillägg istället för den enkla varianten. Det tar längre tid men då är du säker på att du inte lägger till några oönskade program.

För att ta bort Surf Slide reklamprogram så genomsök din dator med ett pålitligt anti-spionprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes. Steg-för-steg instruktioner om hur du kan ta bort detta reklamprogram manuellt finns given nedan i artikeln.


Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Ads By Surf Slide och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Ads By Surf Slide och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av Surf Slide reklamprogram

Du tar bort Ads by Surf Slide genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Ads by Surf Slide installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by Surf Slide .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Ads by Surf Slide från dina webbläsare

TopAvlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by Surf Slide och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Surf Slide, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

TopAvlägsna Ads by Surf Slide från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Ads by Surf Slide. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by Surf Slide eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Surf Slide, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

TopAvlägsna Ads by Surf Slide från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Ads by Surf Slide och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Surf Slide, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Ads by Surf Slide från Microsoft Edge:Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg.  

TopAvlägsna Ads by Surf Slide från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Ads by Surf Slide. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Surf Slide, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Ads by Surf Slide

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *