Snap.do (Resoft Smartbar) - Hur tar man bort

Snap.do (Resoft Smartbar)

Snap.do också känd som Resoft Smartbar eller search.snap.do är en webbläsarkapare som ändrar infekterade datorers startsida och förvalda sökmotor. Den fungerar på alla webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox and Internet Explorer. Det är ett kostnadsfritt verktyg som ska hjälpa till med att ladda upp, gilla, twittra ditt innehåll med ett enda klick, konvertera en önskad webbplats till en PDF-fil, automatiskt zooma in Facebook bilder och lyssna på en lokal radiostation.

För att tjäna pengar omdirigerar Snap.do trafik till search.snap.do eller andra sidor som den gör reklam för. Notera att efter att du installerat ett verktygsfält har du inte möjlighet att välja någon sökleverantör än just denna. Dessutom är resultaten i sökningarna blandade med betald reklam och därför kommer du aldrig veta om du klickade på sidan du letade efter eller på en annonserad som inte är relevant till din förfrågning. Om du läser Resoft Privacy Policy, den informerar dig så som många andra annonsprogram, att din personliga information kan granskas, spelas in och användas för andra syften till och med ges till en tredje part:

Statistical Information we collect ……. including, inter alia, advertisements viewed, pages browsed, search inquiries, offers and services that interest you, the type of browser you are using, your IP address, the URL you have come from and the time spent at that URL, cookies and your domain type and server.

Snap.do kan laddas ner från företagets officiella webbplats men i många fall distribueras den med lagliga men orättvisa metoder, såsom att bunta den tillsammans med andra programvaror. En datoranvändare installerar bara Snap.do för att den är i förväg markerad att installeras och hon upptäcker inte kryssrutan. Sådana offer klagar på att deras startsida helt plötsligt från ingenstans blivit search.snap.do och detta gör det väldigt svårt att använda Internet pågrund av konstanta omdirigeringar.

Det må inte vara enkelt att ta bort Snap.do så som man kan tro eftersom utvecklarna av det här verktygsfältet är måna om att ändringarna som gjorts ska vara så komplicerade som möjligt att ta bort. En manuell borttagning är möjlig om man kan lokalisera verktygsfältet i Kontrollpanelen, Lägg till och Ta bort Program lista. Den kan använda andra namn för att gömma sig själv från borttagning, därför kan avinstallation av varje verktygsfält vara en tidskrävande metod. Vi rekommenderar att använda automatiskt borttagning av Snap.do. Anti-sabotageprogram som Spyhunter och Hitman Pro är kända för att vara effektiva. De kommer också identifiera andra hot som kan ha installerats tillsammans med Snap.do. Om du väljer att manuellt ta bort verktygsfältet, glöm inte att köra en full scanning av systemet efteråt.

Du kan också behöva återställa inställningarna för den förvalda sökmotorn efter att ha tagit bort Snap Do komponenter.

På Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort onödiga sökmotorer från listan

På Firefox:

  1. Inaktivera onödiga webbläsartillägg, inklusive QuickShare.
 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

På Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Snap Do Resoft Smartbar och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Snap Do Resoft Smartbar och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-snap-do-resoft-smartbar

Removal guides in other languages