ZoneAlarm Search - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

ZoneAlarm Search är en webbläsarkapare som kan läggas till i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Det är inget virus, dock använder den sig av orättvisa metoder för att ta sig in i datorer och av den anledningen anses sen vara ett potentiellt oönskat program. Applikationen ändrar din startsida och förvalda sökleverantör utan din tillåtelse och dessutom gör den ändringar i dina webbläsarinställningar.

ZoneAlarm Search är sökmotor. Den genereras av Google, men den visar bara sin egen reklam. Vi anser att den bara är till för att samla in pengar och inte för att ge ett ytterligare skydd för PC användare.

För det mesta installeras ZoneAlarm Search på datorer genom Zone Alarm program, främst antivirus och brandvägg. Det är viktigt att vara uppmärksam på vad du installerar och om programmet du laddar ner innehåller ytterligare applikationer. På så sätt kommer du kunna undvika många oönskade programvaror.

Om du vill ta bort ZoneAlarm Search, gå till Kontrollpanelen -> Lägg till och Ta bort program och avinstallera den därifrån. Det är viktigt att du tar bort alla program som har installerats tillsammans med den här kapare, då vissa av dem kan laddas ner igen eller om-återställa webbläsarinställningar. Scanna med Spyhunter då den identifierar sådana program ganska bra. Du borde också kolla dina webbläsartillägg i Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Om du inte ser ZoneAlarm Search listad, bord edu använda anti-sabotageprogram som Spyhunter och scanna din dator med den. Att avinstallera programmet från din dator ändrar inte dina sökleverantörer, det får bara stopp på annonserna. Du måste göra detta manuellt. Beroende på vilken webbläsare du använder, följ instruktionerna nedanför:

På Internet Explorer:

  1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
  2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
  3. Ta bort ZoneAlarm Search från listan.

På Firefox:

  1. Skriv about:config i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
  2. Skriv keyword.url i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
  3. Skriv browser.search.defaultengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
  4. Skriv browser.search.selectedengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.5.Sök efter browser.newtab.url. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

På Google Chrome:

  1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.2.Välj inställningar.3.Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.4.Radera onödiga sökmotorer från listan.5.Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).

Automatisk ZoneAlarm Search verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som ZoneAlarm Search och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from ZoneAlarm Search
     
 

Om författaren

 
oktober 9, 2014 08:46, oktober 9, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *