YouTubeNoAds - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

YouTubeNoAds är ett annonsprogram som installeras på datorer i hemlighet och visar massor av annonser när du surfar på nätet. Den kan installeras på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome tillsammans med olika gratisprogram. Den här sortens program kommer oftast buntade med andra programvaror, användare kan enkelt avstå från att ladda hem dem. Du måste bara vara mer uppmärksam under installationsstegen av gratisprogrammet och avböj att installera några ytterligare program eller program som kan göra ändringar i ditt system som påverkar dators prestanda. Vissa verktyg som man vet att YouTubeNoAds kommer tillsammans med är DVDX Player 3.2, Fast Free Converter, Video Media Player 1.1 och Youtube Downloader HD.

Om du redan har märkt av YouTubeNoAds annonser medan du surfar på nätet, är din dator infekterad. Dessa popups visas närsomhelst och de innehåller länkar till sponsrade sidor. Skaparna av YouTubeNoAds får betalt för att göra reklam för dessa filiallänkar. Dock kan det konstanta flödet av annonser vara jobbigt så de flesta användare vill få bort dessa meddelanden.

Annonsprogram spårar också information om dina surfvanor och använder den för att förbättra relevansen på annonserna. Till exempel används cookies och andra spårningsmetoder för att kontrollera dina sökförfrågningar och surfhistorik och lära sig mer utav dina intressen för att sedan visa annonser som är baserade på den här informationen. Riktade annonser ökar chansen till att användare klickar på dem, vilket betyder att skaparna av annonsprogrammet får vinst.

För att bort YouTubeNoAds annonser kör en full scanning av systemet med Reimage, SpyHunter, hitman eller något annat legitimt verktyg som du litar på. De kommer att eliminera dessa irriterande meddelanden. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till den nyaste versionen för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de senaste oönskade programmen.

Automatisk YouTubeNoAds verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som YouTubeNoAds och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 22, 2014 07:46, mars 22, 2014 07:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *