Search.yourspeedtestnow.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Search.yourspeedtestnow.com viruset är en kapare av sökmotorer som siktar in sig på att reklamföra sponsrade hemsidor. Det dyker upp på din sökmotor från ingenstans och placeras sig som din huvudsakliga sökleverantör. Varje gång du utför en sökning med det så kommer Search.yourspeedtestnow.com viruset visa flertalet sponsrade länkar bland sökresultaten istället för de vanliga. Skaparna av denna kapare tjänar pengar varje gång du klickar på en sponsrad hemsida.

För att kunna söka normalt igen så måste du ta bort Search.yourspeedtestnow.com viruset från dina sökmotorer. Vi rekommenderar dig att du genomsöker datorn med ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage eller SpyHunter. Manuella instruktioner för borttagning av Search.yourspeedtestnow.com viruset finns nedan i artikeln.

Om Search.yourspeedtestnow.com viruset

Search.yourspeedtestnow.com viruset kan ta över Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari samt möjligen andra mindre populära sökmotorer. Det följer med packeterad i olika gratisprogram och sharewares från Internet. Programmet ändrar omgående inställningar av sökmotorn och byter ut din startsida tillsammans med standard sökleverantör till Search.yourspeedtestnow.com.

Även fast det kan mer eller mindre se ut som en vanlig sökleverantör så har Search.yourspeedtestnow.com viruset målet att reklamföra sponsrade hemsidor och tjäna på affiliate. Det lägger till massvis med kommersiella hemsidor bland dina sökresultat och visa slumpmässiga reklamer när du söker på Internet. Dessutom så kan programmet försöka att installera ett reklamprogram som övervakar din internethistorik. Sedan skickas denna information till tredjeparter och används för att generera personliga reklamer, och även involvera användare i marknadsrelaterade kampanjer.

Var försiktig då Search.yourspeedtestnow.com viruset kan reklamföra skadliga hemsidor där du kan få din dator infekterad. Detta är ytterligare en anledning till att ta bort det från din sökmotor så snabbt som möjligt.

Search.yourspeedtestnow.com virusets spridningsmetoder

Om du undrar varför din startsida och sökleverantör har ändrats till Search.yourspeedtestnow.com, så finns det en enkel förklaring. Du har troligtvis gått med på det utan avsikt. Det finns massvis med gratisprogram där ute som ändrar din startsida under installation. Av den orsaken så bör du vara mer försiktig med vad du installerar till din dator. Håll alltid utkik efter avancerade installationsalternativ då du installerar någonting gratis från Internet, och håll ett vakande öga efter möjliga alternativ som byter ut din startsida eller lägger till andra program som standard. Följ varje installationssteg och välj bort alternativ som erbjuder byte av startsida till en okänd hemsida. Tillåt inga tillägg av andra program heller om du inte är säker på att de är tillförlitliga och användbara för dig.

Om din sökmotor redan har påverkats, ta då bort Search.yourspeedtestnow.com viruset så snabbt som möjligt. Om du inte är erfaren med detta så rekommenderas det att du genomsöker datorn med ett anti-skadeprogram som tar bort Search.yourspeedtestnow.com viruset automatiskt.Automatisk Search.yourspeedtestnow.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Yourspeedtestnow Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Search.yourspeedtestnow.com viruset

Du tar bort yourspeedtestnow virus genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Search.yourspeedtestnow.com virus installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till yourspeedtestnow virus and related parasites like Search.golliver.com virus , Search.results-hub.com virus , Kilo-Search.com virus , Search.coolersearch.com virus .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Search.yourspeedtestnow.com virus från dina webbläsare

  Top Hur man avlägsnar Search.yourspeedtestnow.com virus från Google Chrome:

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Fler verktyg->Tillägg
  Extensions
 • Välj allt skadligt innehåll och radera dessa.
  Remove extensions
 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Välj Hantera sökleverantörer
  Manage search engines
 • Avlägsna onödiga sökleverantörer från listan
  Delete search engines
 • Gå tillbaka till inställningar. Vid Start väljer du Öppna blank sida (Du kan ta bort oönskade sidor även här).
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Chrome menyn vid övre högra hörnet och välj Inställningar. Välj Öppna en särskild sida eller en grupp med sidor och klicka på Grupp med sidor.
  Set pages
 • Radera skadliga söksidor vid Start fönstret genom att klicka på “X” bredvid dessa.
 • Klicka på de tre horisontella linjerna vid Google Chrome och välj Inställningar och klicka på Hantera sökleverantörer.
  Delete start pages
 • Ta bort skadliga söksidor i en ny sökleverantörs sida.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till yourspeedtestnow virus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Resset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Hur man avlägsnar Search.yourspeedtestnow.com virus från Firefox:

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj “Tillägg” ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Search.yourspeedtestnow.com virus och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.it.
  Remove add-on
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Firefox menyn vid övre högra hörnet, välj Inställningar-> Allmänt. Där väljer du den önskade startsidan och klickar sedan på Återställ.
  Restore default

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Search.yourspeedtestnow.com virus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve
(Valfritt) för äldre version:
 • Skriv in “about:config” addressfältet och tryck enter. Detta öppnar inställningssidan
  Abou config
 • Skriv in “Keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
  Reset Keyword.url
 • Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och välj återställ. Detta försökrar att söksidan inte öppnas i varje ny flik.
 • Om inställningar återgår igen och en genomsökning med ett anti-skadeprogram visar att datorn är ren: stäng ned Firefox, öppna filsökaren och skriv in %AppData% i addressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Om denna fil existerar, döp om den och starta om Firefox. Du kommer behöva repetera stegen ovan.
  Remove user.js

Om problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-program för att identifiera skadliga innehåll.

  Top Hur man avlägsnar Search.yourspeedtestnow.com virus virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 • Klicka på pilen till höger om addressfältet.
 • Gör följande: på IE8-9 välj Hantera sökleverantörer, på IE7 klicka på Ändra sökleverantör.
 • Ta bort yourspeedtestnow virus från listan.

Hur man avlägsnar Search.yourspeedtestnow.com virus från IE 11:

 • Klicka på Inställningar (övre högra hörnet)->Hantera tillägg.

  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till yourspeedtestnow virus och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Välj Sökleverantörer.
  Set search engine
 • Om någon av dessa sökleverantörer inte är tillgängliga, klicka på “Hitta fler söklevenratörer” i nedre botten av skärmen och installera Google.
  Find search engines
 • Stäng ned inställningar.
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Kugghjulet vid övre högra hörnet för att öppna Internet Explorer menyn, välj Inställningar och välj Allmänt. Skriv in den önskade startsidan du vill ha och klicka på OK.
  Restore home page

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Search.yourspeedtestnow.com virus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Search.yourspeedtestnow.com virus från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör yourspeedtestnow virus ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Hur du tar bort Search.yourspeedtestnow.com virus från Safari:

Ta bort skadliga tillägg

 • Klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn. Klicka på Preferenser.
  Open preferences
 • Välj Tillägg och avinstallera Search.yourspeedtestnow.com virus och andra misstänksamma tillägg.
  Extensions
 • Om din första sida för webbläsaren har ändrats, klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn på skärmen. Välj preferenser och klicka på fliken Generellt. Skriv in valfritt URL för att välja din förstasida.
  Reset homepage

(Alternativt) Återställ dina webbläsares inställningar

Om du fortfarande upplever problem relaterad till yourspeedtestnow virus, återställ till ursprungsinställningar.

 • Klicka på menyn på Safari i fönstrets övre vänstra hörn. Välj Återställ Safari…

  Choose reset
 • Välj vad du vill återställa (oftast är de valda i förväg) och klicka på knappen Återställ.
  Reset

Om du inte kan återställa dina webbläsarinställningar och problemet kvarstår, scanna ditt system med ett Antimalwareprogram.

Manuell borttagning av Search.yourspeedtestnow.com virus

 
Processer:
 

Search.yourspeedtestnow.com virus skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
januari 9, 2016 11:33, januari 9, 2016 11:33
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *