Your Streaming Speed Is Slow Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Your Streaming Speed Is Slow popup är ännu ett irriterande meddelande som cyberkriminella använder för att installera olika oönskade program på slumpvalda datorer. Den visas på webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox and Google Chrome oavsett vilken webbplats du besöker. Meddelandet hävdar att, för att snabba på din streaming måste du få en uppdatering. Såhär ser meddelandet ut:

Error

Your Streaming Speed Is Slow (Required)

– Watch HD movies online

– Support for full screen mode with multiple monitors

– Bug fixes and security enhancements

Click Here To Speed Up Your Streaming Update takes under a minute No restart is required

Även om det ser ut som om den verkligen kan förbättra din dators prestanda, borde du inte klicka på den. Your Streaming Speed Is Slow popup har inget att göra med uppdateringar och detta är bara en social manipulations metod som används för att distribuera potentiellt oönskade programvaror. Om du klickar på de här annonserna kommer det sluta med att du installerar program som AwesomeHP, Sweet-page, CouponBuddy, WebCake, etc. Alla dessa klassas som annonsprogram och de kommer bara störa dig i ditt surfande.

Vanligtvis visas Your Streaming Speed Is Slow popup efter att du laddat ner något från Internet. Användare borde vara mer uppmärksamma på vad de installerar på sina datorer och alltid läsa villkoren innan man skaffar ett program. Jag rekommenderar också att välja Anpassad Installation eller Avancerad Installation, som också tillåter att ändra vissa alternativ och kontrollera vilka komponenter du ska installera.

Ta bort Your Streaming Speed Is Slow popup så fort du upptäckt den på din dator. Scanna ditt system med Reimage, SpyHunter, Stopzilla eller annat legitimt verktyg som du litar på. De kommer att eliminera dessa meddelanden. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till den nyaste versionen för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de senaste oönskade programmen.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Your Streaming Speed Is Slow popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till Your Streaming Speed Is Slow. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Your Streaming Speed Is Slow popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Your Streaming Speed Is Slow popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Your Streaming Speed Is Slow popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Your Streaming Speed Is Slow popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Streaming Speed Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 24, 2014 08:46, april 24, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *