‘You Might Enjoy Reading’ Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Har du sett att ‘You might enjoy reading’ popup erbjuder dig att läsa några artiklar medan du surfar på nätet? Se upp för att om det här missvisande meddelandet visas på din dator, för att den har blivit infekterad med ett annonsprogram. Syftet med den här popupen är att förbättra närverks trafik till vissa webbplatser och tjäna pengar från affiliate länkar. Vanligtvis inkluderar dessa popup tre eller fyra länkar till artiklar som förmodat ska vara intressanta för dig att läsa. Faktum är att den vill att användare ska klicka på dessa länkar endast för att tjäna affiliate vinster. Om du har märkt av att ‘You might enjoy reading’ popup stör ditt arbete på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, borde du omedelbart hitta orsaken bakom den och ta bort applikationen från din dator.

Oftast visas sådana irriterande meddelanden av ett annonsprogram som kan installeras på alla system tillsammans med slumpmässiga gratisprogram från Internet. Dessa inkluderar LyricsFan, A2ZLyrics och många andra annonsprogram. Om du inte kommer ihåg att du nyligen installerat något sådant verktyg, har du med största sannolikhet laddat ner någon spelare, PDF-skapare eller annan applikation från Internet som var kostnadsfri. Ett annonsprogram har förmodligen kommit buntad med den.

Problemet med många potentiellt oönskade applikationer är att de kommer tillsammans med andra programvaror utan att tydligt avslöja det. Det bästa sättet att undvika dem är att vara mer uppmärksam under installationsprocessen av din valda nedladdning. Du borde aldrig välja Snabb installation (även om det är rekommenderat att välja det) och välj istället alltid Avancerad eller Anpassad installation. Detta kommer göra så att du kan se alla buntar och avstå från att installera dem. Se upp för att du borde aldrig gå med på att lägga till några extra program om du inte känner till dem.

Ta bort ‘You might enjoy reading’ popup och annonsprogrammet som genererar det så fort din webbläsare blivit påverkad. Nedanför kan du finna en borttagnings guide som förklarar hur du upptäcker annonsprogram på din dator och hur du avinstallerar dem. Du kommer också hitta steg om hur du återställer inställningarna på Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Se till att du gör det på alla berörda webbläsare.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga You might enjoy reading popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter ‘You might enjoy reading’ och/eller liknande föremål i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort You might enjoy readingpopup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort You might enjoy readingpopup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort You might enjoy readingpopup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk 'You might enjoy reading' popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som 'You Might Enjoy Reading' Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 29, 2014 08:46, maj 29, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *