Yahlover - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Maskar
 

Yahlover masken är även känd som Sohana masken. Yahlover arbetar i hemlighet i bakgrunden för att leverera skadliga filer på den äventyrade maskinen. Masken är farlig eftersom det sprids via nätverksdelningar. Det kan även infektera via vissa chattapplikationer och få tillgång till nya offer den vägen.

Yahlover utför ändringar i Windows register så det kan självmant startas vid start. Infektionen är svår att hitta utan säkerhetsverktyg eftersom masken gömmer sina aktiviteter väl. Yahlover masken kan lura brandväggar och kan synas på deras listor som ett legitimt program. Det kan även undvika antivirus program.

Yahlover kan orsaka stor skada eftersom det är svårt att hitta och eliminera, och det installerar ofta in farliga Trojaner. Om du misstänker att den här infektionen existerar på din dator, blockera admin.waverevenue.com, bhxtakekep.net, diesam.moe.hm och sousi.extasix.com hemsidor med användandet av din HOST-fil. Dessa är de domäner som oftast används av Yahlover för att ladda ned andra skadeprogram.

Automatisk Yahlover verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Yahlover och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Yahlover

 
Processer:
Registers:
       
 

Om författaren

 
februari 29, 2016 12:43, februari 29, 2016 12:43
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *