Wow.utop.it Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Wow.utop.it virus är en webbläsarkapare som helt plötsligt kan dyka upp på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. För det mesta installeras den på datorer av användarna själva, utan att veta om det. Wow.utop.it virus distribueras med andra program utan att tydligt avslöja det eller kan dess bilaga vara inbäddad i olika mail från okända personer. Så om du vill undvika den här applikationen, måste du vara mer uppmärksam på dina nedladdningar från Internet och avstå från att öppna mail som kommer från okända avsändare.

Först kommer Wow.utop.it virus ersätta din startsida och förvalda sökleverantör. Dessvärre är den inte en legitim sökmotor och du kommer att uppleva massor av program om du försöker använda den. Programmet kommer i huvudsak visa kommersiella webbplatser i sökresultaten och du kommer också se massor av popup annonser varje gång du besöker en sida. Den här webbläsarkaparen kan också inkludera osäkra sidor i dina sökresultat och om du klickar på deras länkar kan du enkelt få din dator infekterad.

Du borde ta bort Wow.utop.it virus från din webbläsare så fort som möjligt då den inte är en pålitlig sökmotor. Om du någonsin blir erbjuden att ändra din startsida eller sökleverantör till den här sidan när du installerar någon kostnadsfri programvara till din dator, se till att avvisa det. Se upp för att vissa kostnadsfria nedladdningar inte tydligt avslöjar om att göra ändringar i din webbläsare, du borde alltid vara väldigt försiktig med installationsstegen på alla program från Internet. Välj alltid Anpassad Installation och följ stegen noggrant för att undvika onödiga ändringar eller ytterligare nedladdningar.

Om en av dina webbläsare redan blivit attackerad av den här kaparen, gå till Kontrollpanelen, listan Lägg till/Ta bort program och avinstallera allt som är relaterat till Wow.utop.it virus därifrån. Det är också rekommenderat att avinstallera ALLA program som installerades på samma datum som när problemen uppstod. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-spionprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort Wow.utop.it virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Wow.utop.it från listan.

Hur man tar bort Wow.utop.it virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
 2. Välj Sökleverantörer;
 3. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
 4. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Wow.utop.it virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Wow.utop.it virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Automatisk Wow.utop.it virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Utop Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Wow.utop.it virus
     
 

Om författaren

 
april 29, 2014 09:46, april 29, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *