World.jailloaf.eu Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

World.jailloaf.eu popup är ett irriterande meddelandet som du kan få på din dator om den är infekterad med ett annonsprogram eller potentiellt oönskat program. Meddelandet hävdar att du kan vinna en kupong värd £500 att handlar för i Tesco, en iPhone, iPad etc. Allt du behöver göra är att svara på några få frågor. Var medveten om att det är en bluff som försöker blåsa dig och möjligtvis installera ytterligare ett oönskat program på din dator.

Om du klickar på World.jailloaf.eu popup och går med på att svara på frågorna, kommer du i slutet av den, bli ombedd att uppge ditt mobilnummer och bekräftad PIN. Du kommer också gå med på att betala för en tjänst som du inte ens behöver. Dessutom kan World.jailloaf.eu popup innehålla en länk för att ladda ner ett annonsprogram eller andra värdelösa program som kommer, med största sannolikhet, att involvera dig i något affiliate relaterat marknadsföringsprojekt. 

Kom ihåg att ingen skulle ge dig ett pris så enkelt. Den är en bluff som är orsakad av en infiltration av ett annonsprogram som förmodligen ägde rum när du laddade ner något gratisprogram till ditt system. Var försiktig med vad du laddar hem till din dator och se till att alltid välja Anpassad installation så att du har möjlighet att avvisa att ladda ner ytterligare program. Följ varje steg i installationen och avmarkera kryssrutorna som antyder på att ladda ner okända nedladdningar.

För att ta bort World.jailloaf.eu popup måste du avinstallera alla program som på något sätt är relaterade till meddelandet. Följ instruktionerna nedanför för att få bort den.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga World.jailloaf.eu popup relaterade annonsprograms komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till World.jailloaf.eu popup. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort World.jailloaf.eu popup relaterade annonsprogram från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort World.jailloaf.eu popup relaterade annonsprogram från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort World.jailloaf.eu popup relaterade annonsprogram från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk World.jailloaf.eu popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Jailloaf Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 5, 2014 09:46, maj 5, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *