Widgi Toolbar - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Sökmotorskapare
 

Widgi Toolbar är en serie verktygsfält som är byggda på en plattform som förses av spigot inc. Verktygsfälten är kända för att installeras tillsammans med andra programvaror, oftast gratisprogram eller spridprogram. Generellt är PC ägaren inte tillräckligt noggrann och lämnar därför några rutor i fyllda. Det är såhär en av Widgi Toolbar hamnar på deras webbläsare. Det finns flera verktygsfält som cirkulerar, nämligen MyBroswerBar, Dealio, YouTubeDownloader med mera. 

Själva Widgi Toolbar är inte så värst farlig. De kan visa upp annonser eller ändra din webbläsares förvalda sökleverantör till den som betalar mest. Trots faktumet att verktygsfälten inte orsakar direkta skador, är dem definitivt oönskade. För det första kan de samla data kring dina surfvanor. För det andra visar de reklam. För det tredje, att ändra en sökleverantör utan användarens medgivande är sällan uppskattat, speciellt inte när den nya sökmotorn är värre än den innan på grund av att annonserna blandas med sökresultaten. Med orsak av alla ovanstående anledningar anses Widgi Toolbar vara ett potentiellt oönskat program (PUP). Min åsikt är att du borde ta bort Widgi Toolbar om du, någon i din familj eller ditt företag av misstag installerade den. Ytterligare borde du vara mer försiktig med program som distribuerar sådana verktygsfält.

Widgi Toolbar kan tas bort på flera olika sätt. Först och främst kan de tas bort från Kontrollpanelen, om du redan vet vilka verktygsfält att avinstallera. Dessutom finns de också under i din webbläsares tillägg och de kan inaktiveras därifrån. I vissa fall rekommenderas det att använda anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Spybot S&D för att scanna ditt system efter Widgi Toolbar eller ”spridprogram” som installerar liknande program utan ditt medgivande. Vissa källor rekommenderar också att manuellt rengöra registerposter. 

Automatisk Widgi Toolbar verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Widgi Toolbar och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Widgi Toolbar

 
 

Liknande bilder

 
related image #1 from Widgi Toolbar
     
 

Om författaren

 
mars 4, 2014 12:31, mars 4, 2014 13:32
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *