WebSearchTip.com Popup - Hur Tar Man Bort?

 

Om du har märkt av att några WebSearchTip.com popups dykt upp när du surfat på nätet, ska du vara vaksam, ditt system kan vara infekterat. Dessa popups kan visas på Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. De designades för att generera pengar genom att göra reklam för olika potentiellt oönskade program och kommersiella webbplatser.

WebSearchTip.com popup orsakas av webbläsartillägg som kan infiltrera datorer tillsammans med kostnadsfria program från Internet. Om du nyligen laddat ner en kostnadsfri spelare, PDF-skapare eller andra applikationer från Internet, är det väldigt troligt att en plugin kom buntad med den. För att undvika liknande infiltrationer, borde du vara mer uppmärksam under installationsstegen av din nya nedladdning. Se till att du alltid väljer Anpassad installation så att du kan ändra vissa av process inställningarna, annars kan vissa buntar läggas till automatiskt.

WebSearchTip.com popup härmar oftast en uppdatering av ett legitimt program eller så kan den göra reklam för kommersiella webbplatser. Om du klickar på den, kommer du bara bidra till att skaparna av det här programmet tjänar snabba stålar. WebSearchTip.com popup är också känd för att dela information om sina användare med en tredje part, vilket kan blanda in dig i deras marknadsförings relaterade projekt. Ta bort WebSearchTip.com popup så fort du har upptäckt den på någon av dina webbläsare.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga WebSearchTip.com popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter WebSearchTip.com och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort WebSearchTip.com popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till WebSearchTip.com och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort WebSearchTip.com popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt WebSearchTip.com relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort WebSearchTip.com popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till WebSearchTip.com. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk WebSearchTip.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som WebSearchTip.com Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 8, 2014 08:48, juli 8, 2014 08:48
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *