Websearch.searchesplace.info Virus - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Sökmotorskapare
 

Websearch.searchesplace.info virus är en av de namn-ändrande webbläsarkapare som distribueras tillsammans med olika buntade programvaror. När du installerar en ”gratis” programvara från olika små nedladdningssidor, frågas du om du också vill installera ”hjälpsamma” tillkommande programvaror. I många fall är dessa program kapare, annonsprogram eller åtminstone PuPs. Websearch.searchesplace.info virus är en av dessa. I Kontrollpanelen är den här kaparen listad som Search Assistant websearch, även om den är adresserad med webbsidans namn, gör den reklam vid ett viss tillfälle. Om du hoppas på att avinstallera programmet från Kontrollpanelen kommer lösa problemet, så har du fel – den här parasiten har mer än en komponent och i de flesta fall, kommer borttagning inte återställa din webbläsarinställningar.

Websearch.searchesplace.info kan också använda Trojaner för distribution. Jag har sett falska nedladdningar distribueras genom programfiler som har misslyckats att ladda hem programmet de gjorde reklam för i slutet. Dock kommer de installera installera alla annonsprogram och kapare utan några problem. Vanligtvis inkluderar ”paketet” en kapare, en dålig register-optimerare och ett annonsprogram. Dock är det uppenbart att websearch.searchesplace.info söksida också är ett symptom av en mer allvarlig infektion.

Hur man tar bort websearch.searchesplace.info virus?

För att få bort websearch.searchesplace.info måste du scanna din dator med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller adwcleaner eller avinstallera alla problematiska programvaror från Kontrollpanelen. I vissa fall kan programvarans namn vara slumpmässigt så du borde vara vaksam och undersöka alla program i Kontrollpanelen.

Efter avinstallationen borde du fixa sökleverantörerna och ny flik inställningarna i webbläsaren:

Borttagning av searchesplace.info virus på IE:

 1. Öppna IE och gå till ”verktyg” -> ”Hantera tillägg”
 2. Välj ”Verktygsfält och tillägg” och avinstallera allt som är relaterat till Tuvaro eller searchesplace.info från listan.
 3. Välj ”Sökleverantörer”-> Välj sökmotorn du använde innan och gör den till din standard sökleverantör. Ytterligare, välj ”Web Search”, klicka på ”Inaktivera förslag” för att inaktivera den.
 4. Gå till ”Verktyg”->”Internet-alternativ” och välj fliken ”Allmänt”. Klicka på ”använd standard” eller ange en egen hemsida, som google.com eller något annat. Klicka till sist på ”OK” för att spara ändringarna.

Borttagning av searchesplace.info virus på Mozilla Firefox:

 

 1. Öppna Mozilla Firefox, gå till ”Verktyg”->”Tillägg”
 2. Välj fliken ”tillägg” -> Tuvaro eller websearch och klicka ”Ta bort”
 3. Gå till ”verktyg” -> ”inställningar”. Återställ till sist Startsidan vid start eller ändra den till google.com
 4. Ange about:config och sök efter websearch.searchesplace.info och ta bort dessa inställningar.

 

Borttagning av searchesplace.info virus på Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen ”Anpassa och kontrollera Google Chrome” och välj ”Inställningar”.
 2. Välj fliken ”Grunderna” och ändra Google Chromes startsida till google.com eller någon annan sida och klicka sedan på knappen ”Hantera sökmotorer”.
 3. Välj ”Google” och gör den till din standard sökmotor

Automatisk websearch.searchesplace.info virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Searchesplace Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Websearch.searchesplace.info virus
     
 

Om författaren

 
maj 12, 2014 09:46, maj 12, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *