WebSearch.ExitingSearch.info Virus - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Sökmotorskapare
 

WebSearch.ExitingSearch.info virus är en webbläsarkapare som kan påverka Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Programmet kommer tillsammans med olika kostnadsfria program som du kan ladda ner från Internet. Många användare märker inte av den då det inte tydligt framgår i installationen så om du inte följer installationsstegen noggrant kan det sluta med att du tillåter att WebSearch.ExitingSearch.info virus gör ändringar i din webbläsare.

För det första kommer programmet ersätta din startsida och din förvalda sökmotor utan din bekräftelse. Även om WebSearch.ExitingSearch.info ser ut som en vanlig sökleverantör, gör den egentligen reklam för massor av kommersiella webbplatser. Du kommer se massor av sponsrade länkar i dina sökresultat istället för de som är relevanta till din sökning och slumpmässiga annonser visas på din dator när du surfar. Detta kan verkligen störa ditt surfande. Eftersom WebSearch.ExitingSearch.info virus installeras med missvisande metoder klassas den som ett potentiellt oönskat program.

Om du vill skydda din dator från liknande applikationer borde du vara mer noggrann när du laddar ner program från Internet. Se till att läsa villkoren tillhörande alla nya applikationer. Följ också installationsstegen och tillåt den inte att göra några ändringar i dina webbläsarinställningar eller ladda ner annan programvara som du inte känner till.

För att ta bort WebSearch.ExitingSearch.info virus måste du gå till Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program och ta bort WebSearch.ExitingSearch.info och allt som kan relateras till den. Det rekommenderas att avinstallera ALLA program som lagts till på samma datum som när problemen uppstod. Vissa versioner av kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem scanna med Reimage, SpyHunter eller annat betrott anti-spionprogram kan vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort WebSearch.ExitingSearch.info virus från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort WebSearch.ExitingSearch.info från listan

Hur man tar bort WebSearch.ExitingSearch.info virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort WebSearch.ExitingSearch.info virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk WebSearch.ExitingSearch.info virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som ExitingSearch Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from WebSearch.ExitingSearch.info virus
     
 

Om författaren

 
mars 29, 2014 08:46, mars 29, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *