Websearch.webisawsome.info Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Websearch.webisawsome.info virus är en webbläsarkapare som gör ändringar i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome utan din tillåtelse. Programmet skapades av cyberkriminella för att göra reklam för olika sponsrade webbplatser och tjäna pengar på antalet klickar på affiliate länkar. Den installeras tillsammans med olika kostnadsfria program som användare kan ladda ner från Internet.

När applikationen har lagts till, ändrar den din startsida och förvalda sökmotor till Websearch.webisawsome.info. Även om webbsidan ser ut som de flesta andra sökleverantörerna, är dess pålitlighet ganska ifrågasatt. Problemet med den här sökmotorn är att den inte ger pålitliga sökresultat. Den inkluderar massor av kommersiella webbplatser och genererar annonser när du surfar på Internet. Det kommer sluta med att du besöker sponsrade sidor och bidrar till att cyberkriminella gör vinst. Framförallt, kommer du inte kunna ersätta Websearch.webisawsome.info med någon annan sida genom att göra vanliga ändringar i inställningarna.

Eftersom programmet installeras på datorer tillsammans med andra applikationer, borde du veta hur du i framtiden kan förhindra liknande infiltrationer. Du måste vara mer uppmärksam när du går igenom installationsstegen av ditt önskade program. Se till att du väljer Anpassad installation och se vad du går med på innan du fortsätter. Gå aldrig med på att installera ytterligare tillkommande programvaror som du inte känner till eller som gör ändringar i ditt system som kan möjligtvis orsaka oönskade konsekvenser.

För att ta bort Websearch.webisawsome.info virus, gå till Kontrollpanelen, listan Lägg till/Ta bort program och avinstallera den därifrån. Det rekommenderas också att avinstallera ALLA program som lades till på samma datum som när problemen uppstod. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-spionprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort Websearch.webisawsome.info virus från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort Websearch.webisawsome.info från listan

Hur man tar bort Websearch.webisawsome.info virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Websearch.webisawsome.info virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Websearch.webisawsome.info virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Webisawsome Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Websearch.webisawsome.info virus
     
 

Om författaren

 
maj 28, 2014 08:46, maj 28, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *