Webbelse - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Webbelse är ett till annonsprogram skapad av Superweb LLC. Den klassas som ett potentiellt oönskat program pågrund av de metoder den använder sig av för att infiltrera datorer. I likhet med tidigare utgivningar från det här företaget, såsom  Outobox, Spring Smart, eller WebSpades visar programmet massor av annonser när du surfar på nätet. Även om Ads by Webbelse hävdar att de kan hjälpa dig spara pengar, är sanningen att de bara orsakar problem.

Om din dator berördes av det här annonsprogrammet, kommer den störa dig varje gång du använder Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Webbelse spårar din online aktivitet och genererar olika annonser, oftast valda enligt dina sökförfrågningar. Till exempel, om du nyligen sökte på bilar, kan du få se annonser som erbjuder dig att få rabatt på att hyra bil och så vidare. Problemet är att du inte kan stoppa annonserna från Webbelse, så dem blir väldigt störande. 

Du kan förhindra att få liknande applikationer på din dator, om du börjar vara mer försiktig med vad du laddar ner. Webbelse och andra annonsprogram som är gjorda av SuperWeb LLC installeras vanligtvis tillsammans med kostnadsfria programvaror som du kan ladda hem från Internet. Vissa av dem kan till och med läggas till i huvudinstallationen på populära nedladdnings sidor. Se till att du inte godkänner att några okända program tar dig in i din dator under installationsprocessen av andra programvaror. Ta tiden att läsa villkoren innan du laddar ner något.

Se till att ta bort Webbelse från ditt system så fort du upptäckt att dess annonser stör ditt surfande. Se upp för att det här annonsprogrammet kan spionera på din privata information och ge tillgång till den här information till tredje parter, som kränker din integritet. Nedanför kan du finna instruktioner för manuell borttagning av Webbelse:

Instruktioner för manuell borttagning av Webbelse

Använda Kontrollpanelen för att ta bort Webbelse komponenter och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Webbelse och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Webbelse från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till Webbelse och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Webbelse från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till Webbelse och som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Webbelse från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till Webbelse. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Webbelse verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Webbelse och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Webbelse
     
 

Om författaren

 
april 25, 2014 08:07, april 25, 2014 08:07
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *