Video HD Helper - Hur Tar Man Bort?

 

Video HD Helper är ett irriterande annonsprogram som när den är installerad, kommer visa massor av annonser i din webbläsare. Den fungerar som ett webbläsartillägg och kan läggas till i de flesta populära webbläsare inklusive Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Även om den officiellt inte är ett virus, så tror många användare detta eftersom den installeras på deras datorer utan deras tillåtelse. Video HD Helpers annonser visas för det mesta på shoppingsidor såsom eBay eller Amazon och visar massor av erbjudanden såväl som rabatter för varor som kan köpas på nätet. Det kan se väldigt lockande ut men du borde inte klicka på dessa annonser då alla erbjudanden är falska. Så fort du klickar på dem blir du omdirigerad till webbplatser från en tredje part som kan vara infekterade och i sin tur skada din dator. Dessutom kommer den inte bara störa dig med alla dessa infekterade annonser utan också spåra din personliga information såsom historik eller sökförfrågningar. Den här informationen ges sedan till en tredje part för att rätta sina annonser i enlighet med denna information. Målet med sådana kampanjer är att göra annonserna mer attraktiva för dig. Video HD Helper genererar trafik på webben och samlar personlig information och tjänar pengar på dig. Den klassas som ett PUP (potentiellt oönskat program, eng: potentially unwanted program) och måste omedelbart tas bort från din dator.

Om du inte kom ihåg att du installerat ett sådant program betyder det att din dator har blivit infekterat genom freebies, Video HD Helper kommer oftast buntad med kostnadsfria programvaror som kan hittas på Internet. För att hålla dig borta från den här skadliga applikationen, borde du vara försiktig när du installerar något från Internet helt gratis. Hoppa inte över några steg och se till att du väljer anpassad eller avancerad installation. Läs villkoren och se till att det inte finns några tillkommande oönskade program som håller på att installeras. Om det är försent och din dator redan är infekterad, rekommenderar vi att scanna den med ett betrott anti-sabotageprogram som Spyhunter eller malwarebytes och få bort den för gott. Om du föredrar att göra detta manuellt, följ gärna våran steg-för-steg borttagningsguide för Video HD Helper nedanför.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Video HD Helper komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Video HD Helper och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Video HD Helper från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Video HD Helper och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Video HD Helper från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Video HD Helper relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Video HD Helper från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Video HD Helper. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.

Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Video HD Helper verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Video HD Helper och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 24, 2014 08:48, juli 24, 2014 08:48
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *