V9 Redirect Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

V9 Redirect Virus är känd för att vidareföra alla internetrelaterade förfrågningar till v9.com/us. Detta är ett orättvist sätt att mer generera trafik på för att göra reklam för olika sidor. Cyberkriminella använder sig av den för att tjäna lättförtjänta pengar, på så sätt är de intresserade av att distribuera V9 Redirect Virus så mycket som möjligt. Det finns flera sätt för hur den här webbläsarkaparen smyger sig in i din dator. En sätt att bli infekterad på är att använda dig av existerande system sårbarheter. En annan metod är att distribution av spam e-post. Det är också känt att V9 Redirect Virus kommer buntad med olika korrupta program.

Efter att ett verktygsfält tar sig in i en dator, gör den ändringar som anses ha väldigt irriterande konsekvenser. Din startsida och söksida kommer ändras till v9.com/us. Det blir nästan omöjligt att göra några sökningar på Internet, eftersom varje gång du försöker besöka en sida så kommer du bli omdirigerad till en webbadress som detta virus gör reklam för. En annan irriterande egenskap är att den visar popup annonser. Dessa kommer störa ditt surfande varje gång du är ute på nätet. Dessutom kan V9 Redirect Virus användas för att övervaka dina nätaktiviteter och surfvanor. Informationen används senare i olika marknadsföringskampanjer. Va i åtanke att allt detta görs utan datoranvändarens medgivande.

Oavsett anledningen till varför du skulle vilja få bort V9 Redirect Virus, är detta inte så enkelt som man kan tro. Även om har hittat och tagit bort verktygsfältet från Kontrollpanelen, så finns det vissa steg som du måste göra manuellt, såsom att ändra din sökleverantör och inställningar för startsida på alla dina webbläsare som du använder. Det finns programvara som kan ta bort V9 Redirect Virus automatiskt, såsom spyhunter eller Hitman Pro. Om du vill ta bort webbläsarkaparen manuellt, är det högst rekommenderat att genomföra en full scanning av systemet med anti-sabotageprogram efter den manuella borttagningen.

För att ändra din sökleverantör manuellt, följ dessa steg beroende på vilken webbläsare du använder:

På IE:

 • Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 • Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 • Ta bort V9 Redirect Virus från listan.

På Firefox:

 • Skriv about:config i adressfältet. (utan citationstecken) och gör följande =>
 • Skriv keyword.url i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 • Skriv browser.search.defaultengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den

På Google Chrome:

 • Klicka på kugghjuls ikonen på webbläsarens verktygsfält.
 • Välj inställningar.
 • Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 • Ta bort V9 Redirect Virus från listan.

  Top Ta bort genväg kapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan V9 Redirect Virus endast vid start, försök detta:

 • Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
  Shortcut properties
 • Öppna fliken Genväg;
  Remove url
 • Ta bort V9 Redirect Virus del i dialogrutan.

Automatisk V9 Redirect Virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som V9 Redirect Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Le virus V9 Redirect
     
 

Om författaren

 
oktober 2, 2014 23:32, juli 26, 2017 20:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *