Ultra Notifier Ads - Hur Tar Man Bort?

 

Ultra Notifier är ett webbläsartillägg som skapades av UltraDownloads. Den hävdar sig förbättra din nätshopping upplevelse genom att erbjuda de bästa shoppingerbjudandena och rabatterna. Den är kompatibel med Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Om du använder en av dessa webbläsare och du har märkt av några annonser med handelserbjudanden från Ultra Notifier, då har ditt system blivit infekterat.

Utvecklarna av detta annonsprogram använder sig av buntning för att distribuera denna programvara. Ultra Notifier kommer tillsammans med olika kostnadsfria spelare, PDF-skapare och liknande applikationer. Om du vill undvika den, ta installationen av sådana program mer seriöst. Gå noggrant igenom varje steg och avmarkera alla buntar som kommer tillsammans med den. Var också försiktigare med dina surfvanor. Besök aldrig en okänd eller misstänksam webbplats eller öppna aldrig bilagor från spam email.

När den väl är inne börjar Ultra Notifier spåra dina surfvanor. Den skapar annonser i enlighet med den här informationen. På så sätt är chansen att du ska klicka på Ultra Notifier Ads mycket större, då de visar rabatter och erbjudanden på varor som du faktiskt är intresserad av. Var medveten om att om du klickar på dem, kan du bli tagen till en skadlig webbplats eller till och med installera någon oönskad applikation. Ta bort Ultra Notifier Ads så fort du har märkt den, nedanför förklarar vi hur du gör detta.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Ultra Notifier Ads komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Ultra Notifier och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Ultra Notifier Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Ultra Notifier och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Ultra Notifier Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Ultra Notifier relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Ultra Notifier Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Ultra Notifier. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Ultra Notifier Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ultra Notifier Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 20, 2014 09:08, juli 20, 2014 09:08
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *