Gnj.tooldiv.net Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Gnj.tooldiv.net popup är ett falskt meddelande som kan visas på Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Vanligtvis tar den upp hela webbläsarens skärm och du kommer inte kunna stänga ner den. Meddelandet härmar en uppdatering för din webbläsare eller andra applikationer och hävdar att det är en viktig uppdatering för att kunna fortsätta arbeta säkert på din dator. Klicka inte på den. Om du gör det kommer du uppleva mer problem. Nedladdningarna den gör reklam för är skadliga och de betalar mycket pengar till skaparna av den här popup annonsen.

Gnj.tooldiv.net popup orsakas av ett annonsprogram som oftast kommer buntad med flera kostnadsfria programvaror som finns tillgängliga att ladda ner från Internet. Sådan infiltration är inte rättvis även om användare kan upptäcka den. Du måste vara mer försiktig när du installerar nya program på ditt system. Istället för att välja en snabb och enkel installation, välj alltid anpassad och följ varje stag i installationen väldigt noggrant. Se till att du avstår från att ladda ner ytterligare program som ser misstänksamma ut.

Ett annat sätt att bli infekterad på är efter att ha klickat på en skadlig länk, till exempel spam email eller slumpvalda popup annonser. Faktum är att Gnj.tooldiv.net popup också distribuerar oönskade program. Om du klickar på den kommer du istället för att få en uppdatering, genast ladda ner ett till potentiellt oönskat program. Vanligtvis distribuerar Gnj.tooldiv.net popup webbläsartillägg, värdelösa verktygsfält, annonsprogram och andra affiliate marknadsförings relaterade applikationer. Därför ska du aldrig klicka på det här meddelandet, om du råkar upptäcka den i din webbläsare.

Du borde heller inte ignorera Gnj.tooldiv.net popup. Vanligtvis tillåter den inte användare att stänga ner den, så du borde få bort den för att kunna surfa igen. Även om du lyckas stänga den, kommer popupen återkomma senare och försöka tvinga dig att klicka på den. Det är högst rekommenderat att ta bort Gnj.tooldiv.net popup så fort du har upptäckt den på sitt system. För att göra det, måste du avinstallera annonsprogrammet som är ansvarig för att visa den. Följ instruktionerna nedanför för att lära dig hur du får bort den. Glöm heller inte att återställa inställningarna i webbläsarna som påverkades.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Gnj.tooldiv.net popup relaterade annonsprograms komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till Gnj.tooldiv.net popup. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Gnj.tooldiv.net popup relaterade annonsprogram från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Gnj.tooldiv.net popup relaterade annonsprogram från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Gnj.tooldiv.net popup relaterade annonsprogram från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Gnj.tooldiv.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Tooldiv Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 21, 2014 08:46, maj 21, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *