Themedia-player.com Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Themedia-player.com popup är ett irriterande meddelande som kan dyka upp när du surfar på Internet och den föreslår att du ska uppdatera din mediaspelare eller något annat program som redan finns installerat i din dator. Var uppmärksam på att detta är ett falskt meddelande som inte har något att göra med uppdateringar. Den indikerar att det finns ett annonsprogram i din dator som du borde ta bort så fort som möjligt. Detta annonsprogram är kompatibel med nästan alla vanliga webbläsare, inklusive Internet Explorer, Firefox eller Google Chrome, så du kommer med största sannolikhet att se Themedia-player.com popup när du surfar på en av dessa tre webbläsare.

Se upp för att sådana annonsprogram är kända för att samla användarens personliga information. De kan spåra din surfhistorik och få tillgång till de lösenord som du använder för att logga in på olika konton, inklusive din internetbank. Den här aktiviteten är väldigt osäker och kan leda till att du blir involverad i flera marknadsförings relaterade projekt ledda av tredje parter. De kan sedan bombardera dig med flertal annonser som till och med kan vara skräddarsydda efter dina intressen.

Vanligtvis dyker Themedia-player.com popup upp efter att du laddat ner kostnadsfria program till din PC. Ha i åtanke att många gratisprogram distribuerar tillkommande program, såsom annonsprogram, webbläsartillägg, webbläsarplugins etc. Du kan också ladda ner annonsprogram genom att klicka på en skadlig länk eller annons när du surfar på nätet. Var mer uppmärksam på vilka program du installerar på din PC och tillåt aldrig några ytterligare nedladdningar att läggas till under installationen. Det rekommenderas att läsa villkoren och välja Anpassad eller Avancerad installation om du vill kunna avvisa ytterligare nedladdningar.

Ignorera inte Themedia-player.com popup. Om du stänger meddelandet kommer du snart se den igen och den kommer störa dig tills du klickar på den. Om du klickar på den, kommer Themedia-player.com popup antingen ta dig till en sponsrad webbplats (och du kommer bidra till att annonsprogrammets skapare tjänar pengar från affiliate marknadsföring) eller i värsta fall, kommer den försöka installera ett skadligt program på din dator. Det rekommenderas starkt att ta bort Themedia-player.com popup så fort du har upptäckt den på någon av dina webbläsare. Nedanför hittar du en guide för hur du upptäcker och tar bort annonsprogrammet som är ansvarig för detta falska uppdaterings meddelande. Ha i åtanke att den kan infektera flera webbläsare samtidigt och du måste därför återställa inställningarna hos varje enskild webbläsare.

Hur du tar bort Themedia-player.com popup

Du tar bort Themedia-player.com popup genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Themedia-player.com popup installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Themedia-player.com popup and related parasites like My-movie-player.com popup , “FLV Player is highly recommended” popup , Lightspark Player Pro Popup , FLV Player Virus .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Themedia-player.com popup från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Themedia-player.com popup och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Themedia-player.com popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Themedia-player.com popup från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Themedia-player.com popup. Klicka på papperskorgen bredvid Themedia-player.com popup eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Themedia-player.com popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Themedia-player.com popup från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Themedia-player.com popup och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Themedia-player.com popup, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Automatisk Themedia-player.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Themedia-player.com Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Themedia-player.com popup
     
 

Om författaren

 
oktober 26, 2014 07:53, oktober 26, 2014 07:53
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *