TheaterMax - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

TheaterMax låtsas att vara en användbar applikation som låter användaren att få en bättre videoupplevelse via Internet. Detta är dock inte sant. Den är listad som ett reklamprogram på grund av att den visar flera olika reklamer på användarens sökmotorer. Om du har märkt av reklam märkta med ”Ads by TheaterMax” eller ”Brought to you by TheaterMax” på någon av dina sökmotorer så är du garanterat infekterad och du måste ordna detta. Ifall du inte vet hur man löser problemet så har du kommit helt rätt. I denna artikel kommer vi ge dig fulla instruktioner om hur man eliminerar TheaterMax både manuellt samt automatiskt.

Det är mycket lättare att göra detta automatiskt, så därav rekommenderar vi det. Ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes. Det kommer automatiskt att hitta samt eliminera hoten på nolltid. Dessutom skyddar det din dator framåt i tiden mot liknande hot. Du kan självklart använda ett eget valt anti-skadeprogram med.

Utifall du ändå skulle vilja göra detta manuellt så skrolla ned till slutet av artikeln och kika in våra steg-för-steg instruktioner om hur man tar bort TheaterMax. Detta process kräver en del erfarenhet, därför har vi skapat dessa instruktioner för att hjälpa dig. Glöm inte att följa alla steg noga. Om du skulle möta på några problem under borttagningsprocessen så tveka inte att ställa oss frågor i kommentarsfältet nedan så vi kan försöka att hjälpa dig. Om du skulle vilja lära dig mer om TheaterMax själv så var god fortsätt läs.

Om TheaterMax reklamprogram

Det fungerar som ett tillägg på din sökmotor och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna som t.ex. Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Väl installerad visar den flertalet olika reklamer i alla möjliga format så som pop-ups (reklamrutor som hoppar upp på måfå), pop-under (som föregående fast reklamen lägger sig i aktivitetsfältet), textreklam, reklampelare med mera. En ny flik eller fönster kan även öppnas helt på måfå, till och från, så detta är väldigt frustrerande. Dessutom, inte nog med irritationen den skapar utan den är även skadlig. Även fast dessa reklamer ser väldigt attraktiva ut så rekommenderar vi inte att klicka på dessa, om du gör det så kommer du bli omdirigerad till en hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden som t.ex. kapare eller bedragare. Genom detta sätt kan du få din dator infekterad eller om du försöker köpa något hos dessa, bli bedragen på dina pengar.

Theater Max

TheaterMax är som ett reklamförande nätverk som är skapat specifikt för kriminella inom internetvärlden. Som du kanske vet så är de blockerade från legitima reklamförande nätverk så de måste använda sig av program som dessa för att driva in trafik till deras hemsidor. Med detta sagt så har du TheaterMax installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden nå dig dagligen via din sökmotor.

TheaterMax samlar dessutom in privat information som t.ex. din sökhistorik, internetsökningar, mest besökta hemsidor samt även din IP-address och Email-address. Tredjeparter använder sedan denna information för marknadsföring. Oftast formar de reklamerna med samlad data för att göra dessa ännu mer relevanta samt attraktiva ut för just dig, genom detta ökar chanserna att du klickar på dessa. Detta är huvudmålet för TheaterMax skapare som får betalt per klick du utför.

TheaterMax spridningsmetoder

Du kan bli infekterad av detta skadeprogram genom att ladda ned samt installera gratisprogram från opålitliga hemsidor. T.ex. om du skulle ladda ned samt installera en mediaspelare eller ett nedladdningsprogram så finns det risk att TheaterMax installeras tillsammans med dessa utan att du vet om det. Det är därför du bör ha ett vakande öga under installationsprocessen av gratisprogram.

Hoppa aldrig över några steg och håll utkik efter tillägg samt avancerade tillval. Detta låter dig se alla val och utföra ändringar. Läs även villkoren då det anses vara klokt. Om du märker av att något tillägg är påväg att installeras som du inte känner till så låt inte detta ske. Det kan mycket väl vara TheaterMax eller en annan oönskad applikation.Automatisk TheaterMax verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som TheaterMax och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

manuell borttagning av TheaterMax reklamprogram

Du tar bort TheaterMax genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som TheaterMax installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till TheaterMax .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort TheaterMax från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till TheaterMax och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till TheaterMax, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna TheaterMax från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till TheaterMax. Klicka på papperskorgen bredvid TheaterMax eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till TheaterMax, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna TheaterMax från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till TheaterMax och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till TheaterMax, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort TheaterMax från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg.  

  Top Avlägsna TheaterMax från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill TheaterMax. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till TheaterMax, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

TheaterMax skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
februari 8, 2015 13:46, februari 8, 2015 13:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *