Swytshop - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Swytshop är inte speciellt farligt i sig själv sålänge som du inte klickar på någon reklam som visas av detta program. Dock kan detta vara svårt eftersom reklamerna nästan täcker hela ytan av skärmen, så det kan hända av misstag. Därför bör du ta bort Swytshop så snabbt som möjligt.

Det är officiellt listat som ett reklamprogram då det väl installerat kommer visa massvis av reklamer på dina sökmotorer i alla dess former, dessa inkluderar popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). Dessa reklamer är inte bara störande utan även skadliga och därför rekommenderar vi dig att inte klicka på dom.

Det finns två metoder att ta bort virus som Swytshop på, det ena är manuellt och det andra är automatiskt. Vilken metod du väljer är helt upp till dig.

Om du inte har någon tidigare erfarenhet med att ta bort virus som Swytshop så rekommenderas det automatiska alterntivet. Det är mycket enklare och tar mindre tid dessutom. Ladda enkelt ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök datorn med det. Det kommer att omgående hitta och eliminera viruset. Skulle din dator vara infekterad med några andra virus så kommer det hitta samt ta bort dessa med. Du kan självklart använda ett eget valt anti-skadeprogram med.

För att eliminera Swytshop manuellt så behöver du slutföra flertalet steg. Detta kan vara komplicerat och därför har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner för att hjälpa dig ta bort Swytshop manuellt. Skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på dessa. Försök att slutföra alla stegen korrekt så kommer du att kunna ta bort Swytshop helt på egen hand.

Ifall du stöter på några svårigheter under borttagningen så kan du be oss om hjälp i kommentarsfältet nedan. För att lära dig mer om just de specifika egenskaperna av Swytshop, var då god fortsätt läs artikeln.

Om reklamprogrammet Swytshop

Även fast det beskrivs som en användbar applikation som skall hjälpa dig att spara både tid och pengar då du handlar på Internet genom att ge dig olika kuponger och erbjudanden så är detta inte sant. Problemmet är att kupongerna och erbjudandena kommer i väldigt irriterande former av reklam.

Oftast visas reklamerna av Swytshop på internethandelssidor som t.ex. eBay eller Amazon. Där erbjuds du att köpa särskilda produkter till väldigt attraktiva priser. Fall inte för detta trick då erbjudandena oftast är falska och endast ett trick för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på någon av dom. Det rekommenderar vi dig inte att du gör. Om du gör det så kommer du att direkt bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden som t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator infekteras med andra virus eller så kan du bli bedragen på dina pengar om du försöker att handla något hos dessa.

Reklamprogrammet Swytshop spridningsmetoder

Swytshop sprids packeterad i andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet. T.ex. om du skulle ladda ned samt installera någon PDF skapare eller mediaspelare så finns det en risk att Swytshop laddas ned bredvid utan att du ens vet om detta. Med detta sagt, om du vill undvika infektioner som Swytshop så bör du alltid hålla ett vakande öga under installationsprocessen av gratisprogram och hålla din dator säkrad med ett pålitligt anti-skadeprogram (eller flera).Automatisk Swytshop verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Swytshop och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Swytshop

Du tar bort Swytshop genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Swytshop installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Swytshop .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Swytshop från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Swytshop och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Swytshop, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Swytshop från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Swytshop. Klicka på papperskorgen bredvid Swytshop eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Swytshop, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Swytshop från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Swytshop och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Swytshop, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Swytshop från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Swytshop ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Swytshop från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Swytshop. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Swytshop, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Swytshop

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
oktober 20, 2015 15:13, oktober 20, 2015 15:13
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *