Sweetsearch.com - Hur Tar Man Bort?

 

Sweetsearch.com är en webbplats som presenteras som en sökmotor för studenter. Faktum är att den ser ut som en vanlig sökmotor dock innehåller den en del funktioner som användare inte känner till. Något annat som också är väldigt irriterande är att programmet infiltreras genom buntningar, så du kommer i princip få den i ditt system när du installerar andra program.

När den väl är inne kommer Sweetsearch.com ändra din startsida och förvalda sökmotor. För det första är det väldigt irriterande, speciellt om du är van vid att använda specifika sökmotorer och det är viktigt för dig att ha en särskild webbplats. Dessutom är sökresultaten på Sweetsearch.com inte helt korrekta. Programmet inkluderar massor av sponsrade länkar i sökresultaten. Du borde veta om att dessa webbplatser kan innehålla skadliga hot så du kan få ditt system infekterat.

Skaparna av Sweetsearch.com kan också samla information om vilka webbplatser du besöker och till och med samla information om vad du skriver in i din webbläsare. Detta betyder också att dina lösenord kan avslöjas. Som du märker är det under några omständigheter inte säkert att ha det här programmet på ditt system. Ta bort Sweetsearch.com från din dator så fort du upptäckt den på ditt system.

Gå till Kontrollpanelen -> Lägg till och Ta bort program och avinstallera den därifrån. Det är viktigt att du tar bort alla program som installerades tillsammans med kaparen, då många utav dem kan installeras igen eller återställa webbläsarinställningarna. Scanna med Reimage, SpyHunter då den är bra på att identifiera liknande program. Du borde också kolla dina webbläsartillägg i Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Om du inte ser Sweetsearch.com borde du använda anti-sabotageprogram som Reimage, SpyHunter och scanna din dator med den. Att avinstallera programmet från din dator kommer inte ändra din sökleverantör, den kommer bara stoppa annonserna från att visas på din dator. Du måste själv göra det manuellt. Beroende på vilken webbläsare du använder, följ instruktionerna nedanför:

På Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer.
 3. Ta bort Search Donkey från listan.

På Firefox:

 1. Skriv about:config i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv keyword.url i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv browser.search.defaultengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv browser.search.selectedengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter browser.newtab.url. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

På Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).

Automatisk Sweetsearch.com verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Sweetsearch.com och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Sweetsearch.com
     
 

Om författaren

 
juli 23, 2014 10:56, juli 23, 2014 11:10
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *