StreamingWhereTV - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

StreamingWhereTV presenteras som ett användbart program som tillhandahåller möjligheten att så på olika TV-kanaler direkt via din sökmotor utan några hård-eller mjukvaruprogram. Tyvärr så är denna beskrivning inte sann. StreamingWhereTV listas som ett reklamprogram, så har din dator infekterats med denna infection så kommer du se olika reklamer på dina sökmotorer.

För att eliminera StreamingWhereTV snabbt och nekelt så förslår vi att göra det automatiskt. Ladda enkelt ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök datorn med det. SpyHunter eller Malwarebytes bör hitta och eliminera StreamingWhereTV automatiskt. Dessutom så skyddar det din dator mot liknande infektioner i framtiden, så det är värt att ha det installerat. Du kan självklart använda dig av ett eget valt anti-skadeprogram med.

Om du föredrar att eliminera StreamingWhereTV manuellt, skrolla då ned till slutet av artikeln och ta en titt på våra steg-för-steg instruktioner. Vi har utvecklat dessa för att hjälpa dig med denna komplicerade virusborttagning. Försök att slutföra alla stegen korrekt så kommer du att kunna eliminera StreamingWhereTV helt på egen hand.

Om du stöter på några svårigheter under borttagningen, vänligen be oss om hjälp i kommentarsfältet nedan så kommer vi att göra vårt yttersta för att besvara dina frågor. För att lära dig mer om just de specifika egenskaperna av StreamingWhereTV, fortsätt då gärna läs artikeln.

Om reklamprogrammet StreamingWhereTV

Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer som kan läggas till hos alla de vanligaste sökmotorerna, dessa inkluderar Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera samt även Safari. Detta betyder att även Apple användare kan drabbas.

Väl inne i din dator så överflödar det alla dessa sökmotorer med reklam i alla dess former, dessa inkluderar popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller fönster med reklam kan öppnas slumpmässigt med.

Vi rekommenderar dig inte att klicka på någon reklam som visas av StreamingWhereTV, för om du gör det så kommer du att direkt bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden, t.ex. kapare och bedragare. På så sätt kan din dator infekteras med andra virus, eller om du försöker att handla något hos dessa så riskerar du att bli bedragen på dina pengar.

StreamingWhereTV kan beskrivas som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom dessa är blockerade från legitima reklamnätverk som t.ex. Google eller Facebook Ads så använder de sig av reklamprogram som detta för att stötta deras hemsidor och driva in en del trafik till dom. Med detta sagt, om du behåller StreamingWhereTV installerad på datorn så kan kriminella inom internetvärlden nå dig dagligen direkt via din sökmotor, och detta är väldigt farligt.

Reklamprogrammet StreamingWhereTV spridningsmetoder

StreamingWhereTV sprids oftast packeterad i andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet. Exempelvis om du skulle ladda ned och installera en PDF skapare eller mediaspelare från en opålitligt hemsida, så finns risken att StreamingWhereTV läggs till automatiskt till dina sökmotorer utan att ens varna dig om det. För att undvika detta behöver du alltid vara noggrann under installationen av gratisprogram, samt även alltid hålla din dator säkrad med ett pålitligt anti-skadeprogram.Automatisk StreamingWhereTV verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som StreamingWhereTV och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet StreamingWhereTV

Du tar bort StreamingWhereTV genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som StreamingWhereTV installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till StreamingWhereTV .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort StreamingWhereTV från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till StreamingWhereTV och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till StreamingWhereTV, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna StreamingWhereTV från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till StreamingWhereTV. Klicka på papperskorgen bredvid StreamingWhereTV eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till StreamingWhereTV, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna StreamingWhereTV från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till StreamingWhereTV och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till StreamingWhereTV, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort StreamingWhereTV från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör StreamingWhereTV ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna StreamingWhereTV från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill StreamingWhereTV. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till StreamingWhereTV, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av StreamingWhereTV

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
maj 15, 2016 09:47, maj 15, 2016 09:47
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *