Startsear.ch - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Sökmotorskapare
 

Startsear.ch är en sida med dåligt rykte som många till och med relaterar till sabotageprograms infektioner. Faktum är att den är en sökmotor som erbjuder en blandning av Yahoo, Bing och andra populära sökmotorers resultat. Det finns inga bevis på att det här programmet sprider sabotageprograms infektioner. Däremot inkluderar den många sponsrade webbplatser i sina sökresultat och detta kan leda till att du klickar på en skadlig länk. Startsear.ch orsakar också massor av omdirigeringar till okända webbsidor, detta är inte bara irriterande utan tar också mycket av din tid.

Programmet får tillgång till slumpvalda datorer via andra ihop buntade applikationer. Vanligtvis sker detta när du installerar något gratisprogram på din dator. Du borde alltid följa alla steg i installationen och se efter om programmet inte erbjuder att installera ytterligare programvara på din dator. På så sätt kan du undvika massor av oönskade program.

Ha i åtanke att Startsear.ch kan även spåra information om dina nätaktiviteter och använda den i marknadsföringssyfte. Detta betyder att du vid ett senare tillfälle kan attackeras med att massor av annonser visas på din dator. Säkerhetsexperter rekommenderar att omedelbart ta bort Startsear.ch från din dator när du har upptäckt den i ditt system. Först och främst måste du avinstallera den från Windows Kontrollpanelen. Gå till Start -> Kontrollpanelen, klicka på ”Avinstallera Program” i programdelen. Leta efter Startsear.ch i listan och klicka på knappen Avinstallera/Ändra bredvid den. Beroende på vilken webbläsare du använder, behöver du också ta bort Startsear.ch tillägg och insticksmoduler. 

Hur man tar bort Startsear.ch från IE:

  1. Öppna IE och gå till ”verktyg” -> ”Hantera tillägg”
  2. Välj ”Verktygsfält och tillägg” och avinstallera allt från listan som är relaterat till Startsear.ch.
  3. Välj ”Sökleverantörer”-> Välj sökmotorn du använde innan och gör den till din förvalda sökmotor. Ytterligare, välj ”Web Search”, klicka på ”Inaktivera förslag” för att inaktivera den.
  4. Gå till ”Verktyg”->”Internet-alternativ” och välj fliken ”Allmänt”. Klicka på ”Använd standard” eller ange en egen hemsida, som google.com eller något annat. Klicka till sist på ”OK” för att spara ändringarna.

Hur man tar bort Startsear.ch från Mozilla Firefox:

  1. Öppna Mozilla Firefox, gå till ”Verktyg”->”Tillägg”
  2. Välj fliken ”tillägg” -> Startsear.ch och klicka ”Ta bort”
  3. Gå till ”verktyg” -> ”inställningar”. Återställ till sist Startsidan vid start eller ändra den till google.com.

Hur man tar bort Startsear.ch från Google Chrome:

  1. Klicka på ikonen ”Anpassa och kontrollera Google Chrome” och välj ”Inställningar”.
  2. Välj fliken ”Grunderna” och ändra Google Chromes startsida till google.com eller någon annan sida och klicka sedan på knappen ”Hantera sökmotorer”.
  3. Välj ”Google” och gör den till din standard sökmotor.

Till sist rekommenderar vi att köra en full scanning av systemet med ett betrott anti-spionprogram till exempel Reimage, SpyHunter.

Automatisk Startsear.ch verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Startsear.ch och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 25, 2014 10:46, mars 25, 2014 10:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *