Start-search.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Har din förstasida och din standardsökmotor bytts ut till start-search.com? Då har din webbläsare har blivit kapad. Start-search.com är en typ av virus som är kompatibelt med de tre största webbläsarna; Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. När du väl har Start-search.com på din dator, kommer du inte kunna ändra inställningarna så enkelt och ditt surfande kan komma att ändras helt och hållet.

Skälet till att din webbläsare och webbläsare generellt drabbas av detta kapningsprogram är för att man antagligen laddat ned och installerat gratis mjukvara och vid samma tillfälle tillåtit programmet att genomföra förändringar på datorns internetinställningar. Troligtvis märker man inte heller När förändringar gjorts, men däremot kan man förhindra det. Varje gång du laddar ned gratis mjukvara så bör du vara uppmärksam. Försök först av allt att välja anpassad installation. Trots att det tar lite längre tid kommer du att kunna välja bort oönskade program och förändringar, som att startsidan eller sökmotorn förändras, etc. Tillåt aldrig tilläggsprogram heller, om du inte känner igen dem förstås.

Start-search.com designades för att lyfta fram olika hemsidor och distribuera PUP´s (potentiellt icke önskvärda program). Om du gör en sökning med programmet kommer du se att den listar flertal sponsrade hemsidor. Den kan också visa massvis med annonser i dina sökresultat och erbjuda att du installerar nya okända program. Om du vill surfa normalt igen, ska du ta bort Start-search.com så fort som möjligt.

Gå till kontrollpanelen och till listan på Lägg till/ Ta bort program och avinstallera allt relaterat till start-search.com. Vissa versioner av programmet blockerar webbläsarinställningarna från att ändras. För att identifiera skälen, scanna med Spyhunter eller andra Antimalwareprogram med ett bra rykte. Dessa är tillverkade för att ta bort reklamprogram

Hur du tar bort Start-search.com från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen vid sökrutans högra sida
 2. Gör följande: På IE 8-9 välj Hantera sökleverantör, på IE 7 klicka på Ändra sökinställningar;
 3. Ta bort Start-search.com från listan.

Hur du tar bort Start-search.com från IE 11:

 1. Klicka på ikonen för Inställningar (Sidans övre högra del) – Hantera tillägg;
 2. Välj Sökleverantör;
 3. Ändra standardsökmotorn till Bing eller Google;
 4. Om dessa sökmotorer inte är tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” vid botten av skärmen och installera Google.

Hur du tar bort Start-search.com från Firefox:

 1. Skriv in ”about:config” i URL-fältet. Detta öppnar en ruta för inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och återställ den;
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökrutan. Högerklicka och återställ den;
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i sökrutan. Högerklicka och återställ den;
 5. Skriv “browser.startup.homepage” i sökrutan. Högerklicka och återställ den
 6. Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och återställ. Detta kommer att säkerställa att söksidan inte startar i varje ny flik du öppnar.
 7. Om inställningarna inte verkställs eller återgår till de tidigare, och om sökning med Antimalwareprogram inte visar något: Stäng Firefox, öppna filhanteraren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv User.js i sökrutan. Om denna existerar, döp om den och starta om Firefox. Du kommer att behöva repetera förfarandet.

Hur du tar bort Start-search.com från Google Chrome

 1. Klicka på ikonen med de tre horisontella linjerna, på webbläsaren verktygsfält.
 2. Välj Inställningar;
 3. Välj Grunder -> Hantera sökmotorer;
 4. Ta bort onödiga sökmotorer från listan;
 5. Gå tillbaka till Inställningar. Vid Uppstart välj ”Öppna blank sida” (Du kan ta bort oönskade sidor från de valda sidorna också);
 6. Om din Ny Flik -sida är kapad, kommer du behöva scanna med Antimalwareprogram eller använda Ny Flik omdirigering tillägget från Chrome store.

Ta bort Genvägs- kapare (För alla webbläsare):

Om din webbläsare öppnar upp Start-search.com endast vid uppstart, prova detta:

 1. Högerklicka på din webbläsarikon. Välj Egenskaper;
 2. Öppna fliken Genväg;
 3. Ta bort Start-search.com från det valda fältet.

Automatisk Start-search.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Start-search.com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Start-search.com virus
     
 

Om författaren

 
november 16, 2014 08:04, juli 20, 2016 10:42
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *