Spigot Redirect - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Spigot Redirect är ett verktygsfält skapad av spigot.com. Den kan installeras på webbläsare såsom Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox. Alla företag som vill göra reklam för sitt varumärke kan välja ett designat verktygsfält. Dock är detta inte den mest störande biten. Spigot toolbar kommer ändra din sökleverantör till Yahoo eller Bing för att tjäna pengar från varje sök en användare genomför. Även om själva programmet är lagligt, är sättet den omdirigerar sökningar på, inte användbart eller önskvärt för många PC användare och en bra orsak till att ta bort verktygsfältet.

Spigot toolbars inkluderar Dealio, PDFCreator, Koyote Soft och andra applikationer och Widgi Toolbar Platform. Medan vissa har legitima funktioner, rekommenderar vi inte att använda några sökmotorer som man tvingas till av en programvara.

Eftersom Spigot Redirect toolbar inte kan ge några extra fördelar vid en sökning i jämförelse med originella sökmotorer, det är rekommenderat att ta bort verktygsfältet så fort den dyker upp i webbläsarens meny. Välj en av alternativen nedanför:

Om du inte har installerat Spigot Toolbar själv

Vanligtvis om en datoranvändare inte installerat ett verktygsfält t.ex. Spigot kan det vara så att den tog sig in i en dator via en virus infektion. Därför bör man först köra en full systam scanning med ett anti-sabotageprogram som spyhunter för att fastställa infektionens orsak. Endast när att du är helt säker på att viruset som är kopplat till Spigot Redirict är borta, bör du följa stegen nedanför.

Om du har installerat Spigot Toolbar, eller ser den i Kontrollpanelen

Om du själv installerat verktygsfältet och önskar att ta bort den, följ dessa steg:

1. Gå till Kontrollpanelen. Avinstallera Spigot Toolbar. Det är rekommenderat att ta bort alla okända program som installerades på samma dag.

2. Öppna din webbläsare. Gå till tillägg/inticksmoduler. Kolla om inget är relaterat till Spigot. Ta bort alla tillägg som är skapade av något annat än Microsoft, Adobe, Oracle, Sun eller Google. 

3. Återställ din sökleverantör. 

På IE:

  1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
  2. På IE8-9 välj Hantera Sökleverantör eller på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
  3. Ta bort Inbox Toolbar från listan.

På Firefox:

  1. Skriv ”about:config” i adressfältet (utan citationstecknen) och gör följande =>
  2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
  3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den

På Google Chrome: 

  1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln på webbläsarens verktygsfält;
  2. Välj inställningar;
  3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer;
  4. Ta bort Spigot från listan.

4. Scanna med anti-sabotageprogram spyhunter eller Spybot S&D och se till att allting är borta och rent.

Automatisk Spigot Redirect verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Spigot Redirect och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Spigot Redirect

 
Processer:
Dll:
 

Liknande bilder

 
related image #1 from Spigot Redirect
     
 

Om författaren

 
april 22, 2014 08:46, april 22, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *