SpeedMaxPc - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Falska systemverktyg
 

SpeedMaxPc är en skadlig oseriös programvara som hävdar att den kan optimera din dators effektivitet samt göra datorn snabbare. Den påpekar att den kan optimera systemaktiviteter, långsam datahastighet, radera sökcachen, sökhistoriken, hantera processer samt avlägsna skräpfiler. Systemoptimeraren är given av Nubrand Software. Även fast det de lovar låter väldigt frestande så är sanningen den att rensning av systemregistret sällan behövs och kan dessutom vara farligt. Risken av ett seriöst problem orsakat av att ett register-rensande program felaktigt rensar ett register som behövs är betydligt större en någon gynnande effekt den skulle kunna ha.

Oftast installerar en användare en gratisversion av SpeedMaxPc som kan hittas på deras hemsida eller andra hemsidor som sponsrar denna produkt. När applikation väl har startat så genomsöker den din dator och visar en lista med falska registerfel samt påpekar att drivrutiner behöver uppdateras. SpeedMaxPc hittar alltid ”fel”. Den kan hitta tusentals hot som inkluderar systemproblem, prestandaproblem, privata filer, skadeprogram eller skräpfiler. Detta är ett psykologiskt trick för att övertala dig att köpa deras fulla version av programmet. Dessutom så kommer SpeedMaxPc packeterad med, samt installerar tredjeparts applikationer som reklamprogram eller kapare av sökmotorer.

Om du grubblar över om du bör ha SpeedMaxPc installerad på din dator eller köpa dess fulla version så rekommenderar vi dig att inte spendera dina pengar på ett program som kan orsaka mer skada än den kan gynna. Om du redan har installerat gratisversionen av programmet och du blir irriterad över genomsökningarna, varningarna samt de konstanta påminnelserna om att köpa deras full version så bör du ta bort detta omgående. Gå in på kontrollpanelen – Lägg till/ Ta bort program – Hitta SpeedMaxPc i listan och avinstallera detta. Genomsök din dator med ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. SpyHunter. Det kommer automatiskt hitta samt eliminera filer som inte manuellt togs bort. Dessutom om något reklamprogram och/ eller kapare av sökmotorer installerades tillsammans med SpeedMaxPc så kommer SpyHunter ta bort detta med.

Automatisk SpeedMaxPc verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SpeedMaxPc och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av SpeedMaxPc

 
Processer:
Dll:
 

SpeedMaxPc skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
januari 28, 2015 14:46, januari 28, 2015 14:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *