Speed Optimizer Pro - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: PUP
 

Speed Optimizer Pro är ett ifrågasatt datoroptimerings program som infiltrerar datorer med orättvisa metoder och försöker sälja sin fullständiga version. Programmet kommer buntad med andra applikationer, vanligtvis kostnadsfria programvaror från Internet. När den är inne, använder den scannern utan att fråga efter användarens tillåtelse och rapporterar om tveksamma fel som tydligen utsätter en infekterad dator för stor fara. För att fixa dem, rekommenderar Speed Optimizer Pro att köpa dess fullständiga version för $39.99.

Tyvärr är programmet inte effektivt, så det är inte värt att betala för den. Många gånger rapporterar Speed Optimizer Pro om gamla registerinlägg som inte har någon betydelse för din dators prestanda. Den försöker bara få dig att betala för programmet och ta dina pengar ifrån dig, utan några garantier på att du faktiskt kommer ha användning för den här applikationen.

Speed Optimizer Pro distribueras av många välkända nedladdningssidor såsom softonic.com, download.com etc. Du borde vara mer uppmärksam under installationsstegen på alla nya program som du lägger till, om du vill undvika Speed Optimizer Pro och liknande buntar. Välj alltid Anpassad eller avancerad installation och se till att du avmarkerar ytterligare nedladdningar, speciellt om du inte känner till dem.

För att ta bort Speed Optimizer Pro, ta bort den från programlistan som du kan hitta i Kontrollpanelen. Scanna sedan ditt system med ett betrott anti-spionprogram, till exempel, Spyhunter, malwarebytes. Dessa verktyg kommer upptäcka alla existerande problem och fixa dem. Glöm inte att uppdatera dem till sin senaste version för att försäkra dig om att programmet fungerar till sin fullaste kapacitet.

Automatisk Speed Optimizer Pro verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Speed Optimizer Pro och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from RightDeals
     
 

Om författaren

 
september 3, 2014 14:24, september 3, 2014 14:24
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *