SpaceCouponApp - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

SpaceCouponApp är ännu en skadlig applikation som officiellt är listad som ett reklamprogram. Väl installerad så kommer den visa flertalet olika reklamer på alla dina sökmotorer. Om du läser den här artikeln så vet du troligen redan att din dator är infekterad med ett virus. Är du dock inte säker så är det väldigt enkelt att ta reda på det. Oftast är reklamerna som visas av SpaceCouponApp markerade med ”Ads by SpaceCouponApp” eller ”Brought to you by SpaceCouponApp”. Så har du uppmärksammat något av detta på någon av dina sökmotorer så är din dator garanterat infekterad och du bör ta tag i det så snabbt som möjligt.

För att bli av med SpaceCouponApp snabbt och enkelt rekommenderas du att ladda ned ett bra anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök datorn med det. Genomsökningen bör hitta samt eliminera viruset på bara några få sekunder. Om din dator är infekterad med liknande reklamprogram så kommer det hitta samt eliminera det med. Du kan även använda dig av ett eget valt anti-skadeprogram med.

Ifall du föredrar att göra detta manuellt istället så har vi något till dig. Eftersom den här processen kan vara komplicerad så har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner för hur man tar bort SpaceCouponApp manuellt, skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på dom. Försök att följa alla stegen noggrant så kommer du kunna eliminera viruset helt på egen hand. Om du lyckas ta bort SpaceCouponApp manuellt så rekommenderas du dock ändå att genomsöka datorn med ett pålitligt anti-skadeprogram då SpaceCouponApp kan infiltrera in andra virus till din dator som också behöver tas bort.

För att lära dig mer om just de specifika egenskaperna av reklamprogrammet SpaceCouponApp, var då god fortsätt läs artikeln. Ifall du har några frågor så kan du alltid ställa dessa i kommentarsfältet nedan så lovar vi dig att vi skall besvara dom alla.

Om reklamprogrammet SpaceCouponApp

SpaceCouponApp fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna som t.ex. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer samt även Safari. Detta betyder att även Apple användare kan drabbas. Väl inne så kommer det visa reklamer i alla dess former, som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderolller eller textannonsering. En ny flik eller ruta kan även dyka upp med reklam på någon av dina sökmotorer.

Oftast dyker dessa reklamer upp på internethandelssidor som t.ex. eBay eller Amazon och erbjuder dig att köpa särskilda produkter till väldigt attraktiva priser. Dock bör du inte falla för detta trick då erbjudandena oftast är falska och endast ett knep för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på dom, detta eftersom de tjänar pengar för varje klickning du utför. Det är inget som vi rekommenderar.

Om det nu händer att du klickar på en av reklamerna från SpaceCouponApp så kommer du omgående att bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden som t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator bli infekterad eller om du försöker att handla något hos dessa så kan du bli bedragen på dina pengar.

Reklamprogrammet SpaceCouponApp spridningsmetoder

Det är väldigt lätt att bli infekterad med SpaceCouponApp då det sprids packeterad i andra applikationer och installeras in utan att du blir varnad om det. Så vill du undvika detta från att hända så bör du undvika nedladdningar av program från opålitliga hemsidor. Har du dock inget annat val så bör du hålla ett vakande öga under installationen.

Hoppa aldrig över några steg och håll alltid utkik efter tillägg samt avancerade tillval om det går. På så sätt kan du se alla möjliga alternativ och utföra ändringar om det behövs. Läsa igenom alla villkoren anses också vara klokt. Om du uppmärksammar något tillägg som du inte känner till installeras bredvid, tillåt då inte installationen att slutföras då det kan vara SpaceCouponApp eller ett annat skadeprogram.Automatisk SpaceCouponApp verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SpaceCouponApp och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet SpaceCouponApp

Du tar bort SpaceCouponApp genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som SpaceCouponApp installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till SpaceCouponApp .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort SpaceCouponApp från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till SpaceCouponApp och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SpaceCouponApp, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna SpaceCouponApp från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till SpaceCouponApp. Klicka på papperskorgen bredvid SpaceCouponApp eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SpaceCouponApp, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna SpaceCouponApp från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till SpaceCouponApp och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SpaceCouponApp, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort SpaceCouponApp från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör SpaceCouponApp ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna SpaceCouponApp från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill SpaceCouponApp. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SpaceCouponApp, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av SpaceCouponApp

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
juli 20, 2015 10:37, juli 20, 2015 10:37
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *