Softstan.com Popup - Hur Tar Man Bort?

 

Softstan.com popup är ett falskt meddelande som orsakas av annonsprogram som försöker göra reklam för olika potentiellt oönskade program. Även om meddelandet vanligtvis rekommenderar dig att uppdatera Adobe Flash Player eller annat legitimt program, är sanningen den att den inte har något att göra med några uppdateringar. Om du klickar på Softstan.com popup och går igenom alla steg i uppdateringen, kommer du faktiskt installera ett potentiellt oönskat program på ditt system.

Annonsprogram som genererar Softstan.com popup tar sig vanligtvis in i datorer när du installerar något gratisprogram på din PC, till exempel kostnadsfri musik- eller videospelare. Om du inte är uppmärksam under installationsstegen och går blint igenom dem, är det väldigt troligt att ytterligare applikationer kommer installeras på ditt system. Av den anledningen, borde användare alltid välja Anpassad installation även om den rekommenderande installationen är snabbare. Du borde också undvika att klicka på okända länkar, misstänksamma annonser och så vidare.

Om du redan blivit störd av Softstan.com popups och de visas varje gång du surfar på Internet, borde du ta bort annonsprogrammet som orsakar dem så fort som möjligt. Allra viktigare, klicka inte på Softstan.com popup såvida du inte vill se program som Delta Search, Sweet-Page eller Qone8 läggas till i dina webbläsare eller lida av en ännu större våg av värdelösa popups och annonser. Ta bort Softstan.com popup om du har upptäckt annonsprogrammet och avinstallera den från Kontrollpanelen. Du kan också ta bort den genom att köra en full scanning av systemet med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Softstan.com popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Softstan.com och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Softstan.com popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Softstan.com och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Softstan.com popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Softstan.com relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Softstan.com popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Softstan.com. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Softstan.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Softstan.com Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 23, 2014 09:46, juli 23, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *