SnipSmart Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

SnipSmart är ett annonsprogram som designades av SuperWeb LLC, ett företag som är känd för att skapa många program som liknar varandra, såsom Albrechto, FoxyDeal, Webget etc. Applikationen hävdar sig vara ett verktyg som kan hjälpa dig att förbättra ditt surfande. Den ska tydligen hjälpa dig att undvika att besöka skadliga webbplatser och surfa säkrare. Programmet kan läggas till i Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. SnipSmart kan laddas ner från dess officiella hemsida, som ser ganska pålitlig ut. Dock, läggs den för det mesta till i datorer utan användarens kännedom. Den kommer buntad med olika gratisprogram inklusive video- eller musikspelare, PDF-skapare, nedladdningshanterare och andra kostnadsfria program. SnipSmart avslöjas inte alltid helt tydligt under installationen, så många användare lägger till den utan att ens veta om det.

Det värsta med detta webbläsartillägg är att den kan spåra dina surfvanor, inklusive din surfhistorik och all data du skrivit in medan du surfat. Som ett resultat kan den involvera dig i irriterande reklamkampanjer och visa flera oönskade popups. SnipSmart generar skräddarsydda annonser i enlighet med dina senaste sökförfrågningar, så att de kan matcha dina intressen. Dessa annonser kan bli väldigt irriterande och de flesta vill få bort dem. Ha också i åtanke att eftersom den får tillgång till all data du skrivit i medan du besökt olika sidor, kan den också få tillgång till dina användarnamn och lösenord samt själva kontot också. Som du förstå kan detta vara väldigt farligt och därmed utsätta din integritet i stor fara.

Som vi tidigare nämnt, infiltreras SnipSmart in i datorer via buntar med gratisprogram från Internet. Du kan skydda ditt system från att få sådana buntar installerade. Du måste bara vara mer uppmärksam när du laddar hem något från Internet och gå noggrant igenom alla steg i installationsprocessen. Många användare är inte tillräckligt uppmärksamma under installationsstegen hos nya nedladdningar. På så sätt missar de oftast viktig information och alternativa nedladdningar kan läggas till utan deras medgivande. Det är högst rekommenderat att alltid välja Anpassad eller Avancerad installation och följ varje steg noggrant. Om du ser några redan i markerade kryssrutor, se till att du känner till vilka slags ändringar som programmen kommer göra. Om du ser några ytterligare nedladdningar som är markerade för att läggas till, så ska du alltid avmarkera dem som du inte känner till.

Om du undrar varför program som SnipSmart skapas, så är det för att många av dem fokuserar på affiliate marknadsföring. Vanligtvis generar dessa program överdrivet mycket annonser som innehåller länkar till sponsrade sidor. Om du klickar på dem, kommer skaparna få betalt för att de skapat trafik till en speciell webbplats och därmed ökat deras sidrankning. Många av SnipSmarts annonser är skräddarsydda, vilket betyder att de attraherar ännu fler klickar. Även om affiliate marknadsföring är laglig, så borde du vara medveten om att den här sortens annonsprogram kan omdirigera dig till kompromissade webbplatser eller be dig att köpa något värdelöst program.

Det är högst rekommenderat att ta bort SnipSmart så fort du har upptäckt dess annonser på din dator. Scanna din PC med ett pålitligt anti-spionprogram, som Spyhunter, malwarebytes.. Glöm inte bort att uppdatera ditt säkerhetsverktyg till sin senaste version innan du scannar. För att ta bort annonsprogrammet manuellt, följ guiden som finns i slutet av den här artikeln. Nedanför kan du se en komplett guide till hur du tar bort SnipSmart annonser.Automatisk SnipSmart Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SnipSmart Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Specialinstruktioner för hur du tar bort SnipSmart

Du tar bort SnipSmart Ads genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som SnipSmart Ads installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till SnipSmart Ads .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort SnipSmart Ads från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till SnipSmart Ads och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SnipSmart Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna SnipSmart Ads från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till SnipSmart Ads. Klicka på papperskorgen bredvid SnipSmart Ads eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SnipSmart Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna SnipSmart Ads från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till SnipSmart Ads och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SnipSmart Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort SnipSmart Ads från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör SnipSmart Ads ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna SnipSmart Ads från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill SnipSmart Ads. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till SnipSmart Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Liknande bilder

 
related image #1 from SnipSmart Ads
     
 

Om författaren

 
oktober 3, 2014 08:46, december 1, 2014 13:00
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *