SiteSimple Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

SiteSimple är ett annonsprogram som skapades av Super Web LLC. Verktyget fungerar på samma sätt som flera av företagets andra program såsom Web Flipper, Trolatunt, Tronzolo och så vidare. Den hävdar att kunna förbättra din surfupplevelse och spara dig pengar genom att förse dig med kuponger, rabatter och rabattkoder som du kan använda när du handlar på nätet. Dessutom lovar den att hitta de bästa priserna genom att jämföra olika butikers webbsidor.

Oavsett om SiteSimple beskrivs som ett användbart verktyg, är sanningen den att, när du får den i din dator, kommer den störa dig varje gång du surfar på Internet. Du kommer få massor av annonser oavsett vad du gör på din dator och du kommer inte kunna stoppa dem. Om du klickar på SiteSimple Ads, kommer de ta dig till olika kommersiella webbplatser, bara för att öka deras trafik. Överraskande nog, innehåller varje annons information som på något sätt är relaterade till dina intressen. Detta sker på grund av att SiteSimple kan spåra din surfhistorik och sökförfrågningar, så den genererar annonser, enligt den här informationen.

Förmågan att spåra din aktivitet på nätet kan enkelt ge tillgång till känslig information. Dessutom, kan SiteSimple Ads innehålla länkar till skadliga webbplatser där du kan få din dator infekterad. Sammanfattningsvis, är den inte en säker applikation och du borde hålla dig borta från den. Det är rekommenderat att undvika liknande programvaror och ta bort den omedelbart efter att du upptäckt den.

Eftersom annonsprogrammet oftast läggs till i datorer medan du laddar hem andra gratisprogram borde du vara mer uppmärksam när du installerar kostnadsfria nedladdningar. Se till att du väljer Anpassad installation och följ varje steg i installationen. Om du ser några redan i markerade kryssrutor, avmarkera alla som verkar misstänksamma. Ta bort SiteSimple Ads, följ steg för steg guiden som finns nedanför.

Instruktioner för manuell borttagning av SiteSimple Ads

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga SiteSimple komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter SiteSimple och/eller liknande föremål i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort SiteSimple Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till SiteSimple som föremål som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort SiteSimple Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt SiteSimple relaterat och föremål du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort SiteSimple Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till SiteSimple. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk SiteSimple Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SiteSimple Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 5, 2014 08:46, juni 5, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *