SiteFinder Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

SiteFinder är ett till program skapat av Super Web LLC som lovar att spara dig en massor av shopping tid och pengar på nätet genom att förse dig med de bästa kapen och erbjudandena. Dock använder applikationen olämpliga marknadsförings metoder och av den anledningen klassas den som ett annonsprogram. SiteFinders enda syfte är att öka trafik till vissa kommersiella webbplatser och tjäna pengar från affiliate länkar.

För det första läggs det här webbläsartillägget till i webbläsare genom orättvisa metoder. Vanligtvis kommer den buntad med olika kostnadsfria programvaror så som musikspelare, videospelare och så vidare. Om du inte är uppmärksam under installationsstegen av dessa program kan du enkelt hoppa över ett val som antyder på att installera SiteFinder och tillåter att den infiltreras automatiskt. När det händer kommer du börja märka av flera annonser när du surfar på Internet.

SiteFinder ads innehåller kuponger, specialerbjudanden och rabatter som du kan använda när du handlar på nätet. Dock borde du veta att varje annons har en affiliate länk inbäddad och varje gång klick på dem innebär det vinst för skaparna av annonsprogrammet. En annan viktig sak är att SiteFinder har förmågan att spåra dina surfvanor, inklusive din historik och sökförfrågningar. Detta förklarar varför ads by SiteFinder alltid är i enlighet med dina intressen. Var vaksam på att spionera på den här informationen kan leda till att din integritet kränks och kan avslöja din känsliga information, så detta är ytterligare en anledning till att undvika programmet.

Det bästa sättet att förhindra att liknande annonsprogram och andra potentiellt oönskade program installeras är att vara mer försiktig med dina nedladdningar från Internet. Läs alltid villkoren innan du laddar ner någonting. Se till att du följer installationsstegen och välj valbara nedladdningar noggrant. Det rekommenderas att ta bort SiteFinder Ads om du redan ser dem på din dator.

Instruktioner för manuell borttagning av SiteFinder Ads

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga SiteFinder Ads komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter SiteFinder och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort SiteFinder Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till SiteFinder och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort SiteFinder Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till SiteFinder och som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort SiteFinder Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till SiteFinder. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk SiteFinder Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SiteFinder Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 24, 2014 08:46, maj 24, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *