Websearch.simplesearches.info Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Websearch.simplesearches.info virus är en webbläsarkapare som kan kapa webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Det är ett program som i huvudsak installeras av användarna själva utan att märka det under installationsprocessen då den tenderar att vara ihop buntad med kostnadsfria programvaror som läggs till automatiskt. Även om det är möjligt att vägra att installera Websearch.simplesearches.info virus på ett av installationsstegen av huvudprogrammet, hoppar användarna alltid över det utan att ens ta en titt på borttagnings alternativet. 

När programmet är inne i systemet, ändrar den inställningarna på den kapade webbläsaren och så ändrar den din startsida samt din förvalda sökmotor. När du försöker göra en sökning, kommer sökresultaten i huvudsak inkludera sponsrade webbplatser. På så sätt gör Websearch.simplesearches.info virus reklam för dessa sidor och ökar deras trafik. Dessutom kommer du märka att många annonser kommer dyka upp på din skärm som hela tiden kommer omdirigera dig till många oönskade sidor.

För att undvika Websearch.simplesearches.info virus, borde vara mer uppmärksam med dina nedladdningar och gå aldrig med på att installera något du inte känner till. På så sätt kommer du undvika många annonsprogram, webbläsarkapare och garantera din dator med bättre skydd.

Hur man tar bort Websearch.simplesearches.info virus?

För att få bort Websearch.simplesearches.info måste du scanna din dator med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller adwcleaner eller avinstallera alla problematiska programvaror från Kontrollpanelen. I vissa fall kan programvarans namn vara slumpmässig så du borde vara vaksam och undersöka alla program i Kontrollpanelen.

Efter avinstallationen borde du reparera sökleverantörerna och ny flik inställningarna i webbläsaren:

Borttagning av Websearch.simplesearches.info virus på IE:

 • Öppna IE och gå till ”verktyg” -> ”Hantera tillägg”
 • Välj ”Verktygsfält och tillägg” och avinstallera allt som är relaterat till Tuvaro eller Websearch.simplesearches.info från listan.
 • Välj ”Sökleverantörer”-> Välj sökmotorn du använde innan och gör den till din standard sökleverantör. Ytterligare, välj ”Web Search”, klicka på ”Inaktivera förslag” för att inaktivera den.
 • Gå till ”Verktyg”->”Internet-alternativ” och välj fliken ”Allmänt”. Klicka på ”använd standard” eller ange en egen hemsida, som google.com eller något annat. Klicka till sist på ”OK” för att spara ändringarna.

Borttagning av Websearch.simplesearches.info virus på Mozilla Firefox:

 • Öppna Mozilla Firefox, gå till ”Verktyg”->”Tillägg”
 • Välj fliken ”tillägg” -> Tuvaro eller Websearch.simplesearches.info och klicka ”Ta bort”
 • Gå till ”verktyg” -> ”inställningar”. Återställ till sist Startsidan vid start eller ändra den till google.com
 • Ange about:config och sök efter Websearch.simplesearches.info och ta bort dessa inställningar.

Borttagning av Websearch.simplesearches.info virus på Google Chrome:

 • Klicka på ikonen ”Anpassa och kontrollera Google Chrome” och välj ”Inställningar”.
 • Välj fliken ”Grunderna” och ändra Google Chromes startsida till google.com eller någon annan sida och klicka sedan på knappen ”Hantera sökmotorer”.
 • Välj ”Google” och gör den till din standard sökmotor

Automatisk Websearch.simplesearches.info virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Simplesearches Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 27, 2014 09:46, maj 27, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *