ShopNCompare Ads - Hur Tar Man Bort?

 

ShopNCompare är ett annonsprogram som kan installeras på datorer utan användarens medgivande och den genererar massor av annonser när du surfar på Internet. Programmet hävdar sig vara ett verktyg som hjälper till med att handla på nätet genom att hitta de bästa erbjudandena för dig. Dock är den relaterad till aktiviteter av en tredje part så den orsakar mer problem än den hjälper till.

Det vanligaste sättet för ShopNCompare att infiltreras på är att den kommer buntad med andra applikationer. Den kan installeras tillsammans med olika musik- eller videospelare och andra gratisprogram från Internet. Eftersom många användare inte är tillräckligt uppmärksamma under installationsstegen med sina nya nedladdningar, installerar de oftast ShopNCompare och liknande verktyg utan att ens veta om det. För att undvika detta, borde du alltid följa varje steg istället för att blint gå igenom dem och avmarkera alla kryssrutor som antyder på ytterligare nedladdningar.

Om ShopNCompare redan infiltrerats i din dator, kommer du märka av dess annonser varje gång du surfar. ShopNCompare Ads erbjuder olika rabatter och kampanjkoder vid köp av vissa produkter eller få tjänster till ett längre pris. Tyvärr kommer du, om du klickar på dem, till slut att besöka okända sidor då varje ShopNCompare annons innehåller en inbäddad affiliate länk. Det finns en stor chans att besöka skadliga sidor på det här sättet. Som du förstår, bidrar du också till att skaparna tjänar affiliate vinster.

Det är högst rekommenderat att ta bort ShopNCompare Ads så fort du har upptäckt den. Följ guiden nedanför för en snabb och enkel borttagning. I framtiden borde du vara mer uppmärksam på vad du laddar ner på din dator för att undvika liknande oönskade verktyg. Även om annonsprogram inte är virus, kan de ha en negativ inverkan på din dators säkerhet såväl som att få tillgång till din personliga information.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga ShopNCompare Ads komponenterna och installerare

 

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter ShopNCompare och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort ShopNCompare Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till ShopNCompare och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort ShopNCompare Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt ShopNCompare relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort ShopNCompare Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till ShopNCompare. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk ShopNCompare Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som ShopNCompare Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 18, 2014 21:31, juli 18, 2014 21:31
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *