ShopGlider - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

ShopGlider är ett annat reklamprogram som kan installeras på användares datorer utan deras samtycke samt störa dessa genom att visa massvis av reklam på Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. På deras officiella hemsida så hävdar programmet att det kan förbättra ditt handlande på Internet genom att ge de bästa erbjudandena samt spara dig både dyrbar tid och pengar. Dock är problemet med ShopGlider att det ofta installeras på användares datorer utan tillåtelse samt stör deras internetupplevelse istället för att förbättra den genom att visa massvis av popups.

Reklamer av ShopGlider baseras på hemsidor som du besöker samt dina internetsökningar. T.ex. om du nyligen har letat efter information om resor så kan det dyka upp reklamer som erbjuder dig att boka hotell eller hyra en bil där. Om du klickar på dessa reklamer så kommer de ta dig till en sponsrad hemsida som ShopGlider skapare reklamför. De får även betalt via affiliate länkar för att utöka trafiken till dessa hemsidor.

De flesta användare vill bli av med dessa reklamer och kunna använda Internet normalt igen. Det är inte rekommenderat att behålla applikationen i datorn eftersom det gör intrång hos din integritet, detta genom att samla in information om de hemsidor du besöker samt dina internetsökningar. ShopGlider kan sedan skicka denna information till tredjeparter som kommer använda det till marknadsrelaterade kampanjer.

Om ditt internetanvändade konstant störs av dessa reklamer, ta då bort ShopGlider så snabbt som möjligt. Avinstallera alla program som relaterar till det från kontrollpanelen samt genomsök datorn fullt ut med t.ex. Reimage, SpyHunter, hitman eller ett annat legitimt verktyg. Dessa kommer att eliminera de irriterande meddelanden enkelt. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till sin senaste version för att säkerställa optimal sökning och eliminering av de senaste oönskade programmen.

Om du vill undvika ShopGlider och liknande program som infiltrerar din dator så bör du vara mer noggrann under installationen av program som du laddar ned från Internet. Håll alltid utkik efter tillägg och avancerade tillval samt se efter vad det är du accepterar utan att stressa igenom för att slutföra nedladdningen.

Automatisk ShopGlider verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som ShopGlider och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

ShopGlider skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
maj 4, 2015 11:03, maj 4, 2015 11:03
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *