ShopDrop - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

ShopDrop är ett annonsprogram som visar annonser med kuponger och rabatter, som kommer föra dig till olika shoppingsidor när du surfar på Internet. Programmet kan installeras i webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. När den väl är inne, övervakar den användarens nätaktiviteter och samlar information om deras instressen. Senare pressar programmet dem att besöka kommersiella webbplatser som är i enlighet med deras surfvanor.

ShopDrops annonser visas oftast när du handlar på nätet. Många användare har märkt av dem på eBay, Amazon, Walmart och andra populära webbplatser. Meddelandet erbjuder dig att få kuponger eller rabatter för att du ska köpa varor eller tjänster till ett billigare pris. Om du klickar på dessa annonser, kommer de ta dig till olika webbplatser som ShopDrop gör reklam för. Detta är orättvis marknadsföring och de flesta användare finner dessa annonser väldigt irriterande.

Eftersom ShopDrop installeras utan ett separat godkännande från användaren, kategoriseras den som ett potentiellt oönskat program. Om du vill undvika den måste du vara försiktigare när du laddar ner gratisprogram från Internet. ShopDrop kan komma buntad med kostnadsfria videospelare, video inspelare, PDF-skapare och många andra program. Se till att du alltid väljer Anpassad installation och avmarkerar alla alternativ som antyder på ytterligare nedladdningar.

Ta bort ShopDrop från din dator om du har märkt av dess annonser. Använd Reimage, SpyHunter, hitman eller annat legitimt verktyg som du litar på och kör en fullständig scanning av systemet. Den kommer eliminera dessa meddelanden. Glöm inte att uppdatera den till sin senaste version för att försäkra dig om bästa upptäckt och borttagning av de oönskade programmen.

Automatisk ShopDrop verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som ShopDrop och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from POSHCODER
     
 

Om författaren

 
juli 21, 2014 08:46, juli 21, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *