Shop With Boost - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

Shop with Boost utvecklades av Verti Technogoly Group Inc. Utvecklarna av detta program hävdar att det kommer förbättra ditt internetanvändande och ge dig olika erbjudanden för att spara dig tid och pengar när du handlar på Internet. Dock är detta inte sant. De flesta kuponger och erbjudanden är falska och skulle du klicka på dom så kommer du att omgående bli omdirigerad till en tredjeparts hemsida som kan vara infekterad. Shop with Boost tjänar pengar på så sätt. Av den anledningen listas det som ett reklamprogram. Det är officiellt sätt inte ett virus även fast en hel del användare tror så eftersom de inte minns att de har installerat programmet, och dessutom bli förvånade när de ser reklam som visas av Shop with Boost. Som tillägg bortsett från detta så kan Shop with Boost samla in personlig information som t.ex. din internethistorik och internetsökningar för att forma om deras reklamer och göra dessa mer attraktiva för dig. Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer som kan infiltrera alla de mest populära sökmotorerna, t.ex. Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Det flesta anti-skadeprogram listar Shop with Boost som en PUP (Potentially unwanted program) och rekommenderar att det tas bort från din dator.

Reklamprogrammet sprids mestedels via gratisprogram. Med detta sagt så behöver du vara extra försiktig under installationer av program som har laddats ned från Internet gratis. Håll alltid ett vakande öga efter tillägg samt avancerade tillval, samt hoppa aldrig över några steg för att säkerställa att du vet vad det är du installerar. Om du ser några tillägg som du inte känner till, installera då inte dessa då det kan vara ett reklamprogram eller andra skadliga program. Om din dator redan är infekterad och du är trött på alla reklamer så kan du använda dig av ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller malwarebytes. Det kommer att hitta samt eliminera alla hoten automatiskt. Om du dock vill göra detta manuellt så kan du använda dig av våra steg-för-steg instruktioner här nedan.

Använda Kontrollpanalen för att ta bort Shop with Boost huvudsakliga komponenter och installatörer

 1. Gå till Kontrollpanalen. På Windows XP/ Vista/ 7 så öppnar du start-> kontrollpanelen-> Lägg till/ Ta bort Program eller Avinstallera. På WIndows 8 skriver du Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter Avinstallera ett program. Du kan behöva bekräfta att du är administratör i båda fallen.
 2. Leta sedan efter Shop with Boost och/ eller liknande innehåll i programlistan. Som standard så rekommenderas du att även ta bort Yontoo, WebCake, allt som är ”savings” eller ”coupon” relaterat. Genomsök datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Stopzilla vilket kan ge dig en god idé över vad det är som behöver tas bort dessutom.
 3. Stäng ned Kontrollpanelen.

Hur man tar bort Shop with Boost från Internet Explorer:

 1. Klicka på kugghjulet till höger om addressfältet. Sedan ”hantera tillägg”.
 2. Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting som är relaterat till Shop with Boost och innehåll som du inte vet har skapats av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng ned inställningarna.

Hur man tar bort Shop with Boost från Firefox :

 1. Skriv in “about:config” i addressfältet. Detta öppnar inställningarna.
 2. Gå igenom Tilläggslistan och ta bort allt som är Shop with Boost samt innehåll som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligtvis inte det.
 3. Som en extra åtgärd så kan du återställa Firefox. Gå till Firefox-> Hjälp (hjälp i menyn för OSX användare)-> Felsökning och sedan Återställ Firefox.

Hur man tar bort Shop with Boost från Google Chrome:

 1. Skriv in chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt om de relaterar till Shop with Boost. Om du är osäker så kan du temporärt inaktivera dessa.
 3. Starta om Chrome.
 4. Som en extra åtgärd, skriv då in chrome://settings i adressfältet-> Avancerat-> skrolla ned till slutet av listan och välj Återställ inställningarna.

Automatisk Shop with Boost verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Shop With Boost och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Shop with Boost

 
       
 

Om författaren

 
november 26, 2015 10:47, november 26, 2015 10:47
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *