Lp.sharelive.net Popup - Hur Tar Man Bort?

 

Lp.sharelive.net popup är ett falskt meddelande som skapades av cyber kriminella för att generera trafik till okända sidor samt distribuera värdelösa program och oäkta verktyg. Även om den inte är relaterad till virus, hjälper den att sprida programmen som fungerar som spårnings cookies och kan därför samla personlig information om användarna, inklusive deras emails, IP adresser och även lösenord till vissa konton.

Om Lp.sharelive.net popup visas på någon av dina webbläsare, ska du inte ignorera den. Vanligtvis kommer den försöka övertyga dig att installera iLivid gratis videonedladdare. Om du går igenom alla installationsstegen är det troligt att programmet också kommer ändra dina webbläsarinställningar och installera ytterligare applikationer som stöds av tredje parter. Om du stänger meddelandet, kommer den visas nästa gång du surfar eller om du bara är online i bara några minuter. Av den här anledningen är det rekommenderat att ta bort Lp.sharelive.net popup och roten bakom den.

Det här meddelandet orsakas oftast av annonsprogram som i hemlighet kan läggas till i din dator. Den kommer tillsammans med olika gratisprogram såsom musik- eller videospelare, PDF-skapare osv. Du kan alltså bli infekterad efter att ha klickat på en skadlig länk eller popup annons. Var försiktig när du surfar på Internet och du kommer kunna undvika massor av annonsprogram och andra irriterande applikationer.

Om ditt system redan blivit påverkad, ta bort Lp.sharelive.net popup så fort som möjligt. Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Lp.sharelive.net popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Lp.sharelive.net och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Lp.sharelive.net popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Lp.sharelive.net och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Lp.sharelive.net popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Lp.sharelive.net relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Lp.sharelive.net popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Lp.sharelive.net. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Lp.sharelive.net popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Sharelive Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 7, 2014 09:46, juli 7, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *