Share It All - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Share It All hävdar att det är ett användbart verktyg som skall förbättra din internetupplevelse genom att tillhandahålla en egenskap att dela olika innehåll på Internet. Dock är detta listat som ett reklamprogram och PUP (potentiellt oönskat program på Svenska) av en orsak. Programmet installeras till datorer utan användarnas vetskap och omgående ger dessa olika reklamer som t.ex. söklänkar, textlänkar, videos, produkt gemförelser, omdömen, kuponger, grafiskt innehåll, banderoller och annat interaktivt innehåll som visas på användarnas sökmotor. Share It All är ett tillägg som kan läggas till hos de allra populäraste sökmotorerna, exempelvis Mozilla Firefox, Internet Explorer och Google Chrome. Även fast Share It All inte är ett farligt virus i sig självt, så kan det leda till seriösa konsekvenser, så det måste avinstalleras direkt du uppmärksammat det på datorn. Reklam som visas av Share It All kommer från tredjeparter, och om du beslutar dig för att klicka på dom så kommer du att omgående bli omdirigerad till deras hemsidor som kan vara infekterade och orsaka din dator skada. Dessutom så samlar denna skadliga applikation in information från din dator, exempelvis internetsökningar, internethistorik eller IP address och sedan föra detta vidare till tredjeparter. De använder informationen för att forma om deras reklamer och göra dessa mer attraktiva för dig på så sätt.

Share It All sprids via gratisprogram. Oftast följer det med packeterad i gratisprogram som kan hittas på suspekta hemsidor. Med detta sagt, om du vill undvika att få denna applikation installerad på din dator, då bör du se till att du vet vad du installerar. Håll alltid utkik efter avancerade installationsalternativ. Gå igenom all information och eventuella förvalda alternativ under installation, neka om tilläggen är okända. Om din dator redan är infekterad med Share It All så rekommenderar vi dig starkt att genomsöka datorn med ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage eller SpyHunter. Det kommer att hitta samt eliminera reklamprogrammet automatiskt. Om du föredrar att göra detta manuellt så kan du kika in våra manuella borttagningsinstruktioner för Share It All här nedan.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Share It All komponenterna och installatörer

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7, öppna Start -> Kontrollpanelen -> Lägg till/ Ta bort program eller Avinstallera. På WIndows 8 skriver du in Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter Avinstallera ett program. Du kan behöva bekräfta att du är administrator i båda fallen.
 2. Leta efter Share It All och/ eller liknande innehåll i programlistan. Som standard rekommenderar jag att du tar bort Yontoo, WebCake, allt som är ”savings” eller ”coupon” relaterat. Genomsöka datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage eller SpyHunter bör ge en klar bild om vilka program som bör tas bort där med.
 3. Stäng ned Kontrollpanelen.

Ta bort Share It All från Internet Explorer

 1. Klicka på Kugghjulet-> Hantera Tillägg.
 2. Gå igenom Tilläggslistan. Ta bort allt som relaterar till Share It All och innehåll som du inte känner till som inte är skapade av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng ned Inställningarna.

Ta bort Share It All från Firefox

 1. Skriv in About:Addons i sökfältet.
 2. Gå igenom Tilläggslistan och ta bort allt Share It All relaterat, samt även innehåll som du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så behöver du troligen inte det.
 3. Alternativt så kan du återställa Firefox. Klicka på de tre horisontella linjerna -> Välj Frågetecknet (Hjälp) -> Felsökningsinformation -> Uppdatera Firefox. Detta återställer Firefox.

Ta bort Share It All från Chrome

 1. Skriv in Chrome://Extensions i sökfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt om det efterliknar Share It All. Om du är osäker kan du tillfälligt inaktivera dessa.
 3. Starta om Chrome.

Alternativt så kan du skriva in Chrome://Settings i sökfältet, klicka på Avancerat, skrolla sedan ned till botten av listan och klicka på Återställ Inställningar.

Automatisk Share It All verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Share It All och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
februari 5, 2016 13:32, februari 5, 2016 13:32
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *