SearchFoot Deals - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

SearchFoot är ett till annonsprogram som skapades av SuperWeb LLC. Även om den kan laddas ner från deras officiella webbsida, installerades den oftast på datorer genom att buntas med kostnadsfria verktyg från Internet. Valet av den här typen av distributionsmetod kan förklaras ganska enkelt eftersom ingen skulle själv vilja ladda ner ett annonsprogram.

SearchFoot presenterar sig själv som en applikation som kan förbättra din surfupplevelse genom att förmedla kap och erbjudanden för att handla på nätbutiker. Även om du kan finna dessa annonser praktiska, kommer detta endast vara i början. Snart kommer du börja tänka att SearchFoot Deals är väldigt irriterande då de stör dig varje gång du surfar på Internet. Dessutom har varje annons en affiliate länk inbäddad så om du klickar på den kommer du bli skickad till en av SearchFoots partners webbplatser. Detta är ett av annonsprogrammets mål – att göra reklam för kommersiella sidor.

En annan anledning till varför SearchFoot Deals läggs till i slumpvalda system är att få information om användarens surfvanor. Annonsprogrammet kan spåra den här informationen så fort den tar sig in i systemet. Den huvudsakliga användningen för detta är att göra SearchFoots annonser relevanta till användarens personliga intressen. Informationen kan också skickas till en tredje part och användas i andra marknads relaterade syften.

Ta bort SearchFoot Deals så fort du har upptäckt den på din dator. Se till att avinstallera allt som är relaterat till det här annonsprogrammet från sitt system och återställ dina webbläsarinställningar. Nedanför ser du hur man gör detta.

Instruktioner för manuell borttagning av SearchFoot Deals

Använda Kontrollpanelen för att ta bort SearchFoot komponenter och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter SearchFoot och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort SearchFoot Deals från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till SearchFoot och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort SearchFoot Deals från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till SearchFoot och som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort SearchFoot Deals från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till SearchFoot. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk SearchFoot Deals verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SearchFoot Deals och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 26, 2014 09:46, maj 26, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *