Search.streamradionow.com - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Search.streamradionow.com kanske ser ut som en användbar applikation vid första anblick, emn detta är inte sant och är ingenting du bör använda. Det lovar att tillhandahålla användare med möjligheten att lyssna på olika radiostationer direkt på webbläsarna på ett ställe, dock bör funktionerna av verktyget starkt ifrgasättas. Dessutom har det en del sidoeffekter som kan vara skadliga mot IT-säkerheten, därav bör det tas bort så snabbt som möjligt.

Det finns två vanliga sätt att ta bort sökmotorskaparen på – det kan göras antingen manuellt eller automatiskt, vilken metod du väljer är helt upp till dig. Om du inte har någon tidigare erfarenhet med att ta bort infektioner på datorer, d föreslår vi dig att göra det automatiskt. Ett automatiskt alternativ går mycket snabbare. Allt du behöver göra är att ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. SpyHunter eller Reimage och genomsöka datorns alla filer med det. En av dessa applikationer kommer att hitta detta och andra virus, samt se till att ta bort dom automatiskt. Dessutom skyddar det din dator framåt i tiden mot liknande infektioner, så det är värt att ha det installerat.

Om du av någon anledning inte vill ladda ned något ytterligare anti-skadeprogram, då kan Search.streamradionow.com elimineras manuellt med. Denna process är dock mer komplicerad, därför har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner för att hjälpa dig igenom den komplicerade processen. Dessa kan du finna nedan i artikeln. Försök att slutföra alla stegen korrekt så bör du kunna eliminera Search.streamradionow.com helt på egen hand.

För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av Search.streamradionow.com, vänligen fortsätt läs artikeln. Ifall du har några frågor som relaterar till det här ämnet får du gärna ställa dessa i kommentarsfältet nedan, vi kommer att göra vårt yttersta för att besvara dom alla.

Om sökmotorskaparen Search.streamradionow.com

Search.streamradionow.com är en typisk sökmotorskapare. Huvudsakliga mlet för infektionen är att ändra dina inställningar på webbläsarna, driva in trafik till särskilda hemsidor, visa reklam och tjäna pengar på allt detta. Det är inte bara irriterande, det är dessutom skadligt.

Så är din dator infekterad med Search.streamradionow.com, då kommer din webbläsarna öppna denna sida varje gång istället för din vanliga.

Även fast det ser ut som en legitim sökmotor, så är det inget vi rekommenderar att använda. Om du använder Search.streamradionow.com för dina sökningar kommer du se en hel del sponsrat innehåll bland dina sökresultat som inte är relevanta till dina sökningar. På så sätt slösar du din tid. Vi rekommenderar inte heller att du klickar på någon av dessa länkar.

Om det händer att du klickar på en länk som är sponsrad av Search.streamradionow.com kommer du att direkt bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av olika kriminella inom internetvärlden, exempelvis kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator infekteras med andra virus, eller om du försöker att handla något där så riskerar du att bli bedragen på dina pengar.

Sökmotorskaparen Search.streamradionow.com distributionsmetoder

Search.streamradionow.com kan installerats till din dator när du laddar ned och installerar något gratisprogram, detta beror på att det följer med dessa program. Med det sagt, om du vill undvika infektioner som dessa så bör du alltid vara noggrann under installationsprocessen av gratisprogram. Hoppa in över några steg och håll utkik efter ett avancerat installationsalternativ om det går. Att lösa igenom villkoren innan installationen anses också vara klokt. Om du under installationen lägger märke att något ytterligare tillägg försöker installeras bredvid som du inte känner till – neka då installationen omgående då det möjligen nkan vara Search.streamradionow.com eller ett annat skadeprogram som du inte vill ha på din dator.Automatisk Search.streamradionow.com verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Streamradionow och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Search.streamradionow.com viruset

Du tar bort streamradionow genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Search.streamradionow.com installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till streamradionow and related parasites like Yougoo Search , Search.mpc.am virus , Search.installmac.com , Search.coolersearch.com virus .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Search.streamradionow.com från dina webbläsare

  Top Hur man avlägsnar Search.streamradionow.com från Google Chrome:

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Fler verktyg->Tillägg
  Extensions
 • Välj allt skadligt innehåll och radera dessa.
  Remove extensions
 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Välj Hantera sökleverantörer
  Manage search engines
 • Avlägsna onödiga sökleverantörer från listan
  Delete search engines
 • Gå tillbaka till inställningar. Vid Start väljer du Öppna blank sida (Du kan ta bort oönskade sidor även här).
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Chrome menyn vid övre högra hörnet och välj Inställningar. Välj Öppna en särskild sida eller en grupp med sidor och klicka på Grupp med sidor.
  Set pages
 • Radera skadliga söksidor vid Start fönstret genom att klicka på “X” bredvid dessa.
 • Klicka på de tre horisontella linjerna vid Google Chrome och välj Inställningar och klicka på Hantera sökleverantörer.
  Delete start pages
 • Ta bort skadliga söksidor i en ny sökleverantörs sida.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till streamradionow, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Resset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Hur man avlägsnar Search.streamradionow.com från Firefox:

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj “Tillägg” ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Search.streamradionow.com och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.it.
  Remove add-on
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Firefox menyn vid övre högra hörnet, välj Inställningar-> Allmänt. Där väljer du den önskade startsidan och klickar sedan på Återställ.
  Restore default

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Search.streamradionow.com, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve
(Valfritt) för äldre version:
 • Skriv in “about:config” addressfältet och tryck enter. Detta öppnar inställningssidan
  Abou config
 • Skriv in “Keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
  Reset Keyword.url
 • Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och välj återställ. Detta försökrar att söksidan inte öppnas i varje ny flik.
 • Om inställningar återgår igen och en genomsökning med ett anti-skadeprogram visar att datorn är ren: stäng ned Firefox, öppna filsökaren och skriv in %AppData% i addressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Om denna fil existerar, döp om den och starta om Firefox. Du kommer behöva repetera stegen ovan.
  Remove user.js

Om problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-program för att identifiera skadliga innehåll.

  Top Hur man avlägsnar Search.streamradionow.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 • Klicka på pilen till höger om addressfältet.
 • Gör följande: på IE8-9 välj Hantera sökleverantörer, på IE7 klicka på Ändra sökleverantör.
 • Ta bort streamradionow från listan.

Hur man avlägsnar Search.streamradionow.com från IE 11:

 • Klicka på Inställningar (övre högra hörnet)->Hantera tillägg.

  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till streamradionow och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Välj Sökleverantörer.
  Set search engine
 • Om någon av dessa sökleverantörer inte är tillgängliga, klicka på “Hitta fler söklevenratörer” i nedre botten av skärmen och installera Google.
  Find search engines
 • Stäng ned inställningar.
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Kugghjulet vid övre högra hörnet för att öppna Internet Explorer menyn, välj Inställningar och välj Allmänt. Skriv in den önskade startsidan du vill ha och klicka på OK.
  Restore home page

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Search.streamradionow.com, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Search.streamradionow.com från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör streamradionow ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Hur du tar bort Search.streamradionow.com från Safari:

Ta bort skadliga tillägg

 • Klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn. Klicka på Preferenser.
  Open preferences
 • Välj Tillägg och avinstallera Search.streamradionow.com och andra misstänksamma tillägg.
  Extensions
 • Om din första sida för webbläsaren har ändrats, klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn på skärmen. Välj preferenser och klicka på fliken Generellt. Skriv in valfritt URL för att välja din förstasida.
  Reset homepage

(Alternativt) Återställ dina webbläsares inställningar

Om du fortfarande upplever problem relaterad till streamradionow, återställ till ursprungsinställningar.

 • Klicka på menyn på Safari i fönstrets övre vänstra hörn. Välj Återställ Safari…

  Choose reset
 • Välj vad du vill återställa (oftast är de valda i förväg) och klicka på knappen Återställ.
  Reset

Om du inte kan återställa dina webbläsarinställningar och problemet kvarstår, scanna ditt system med ett Antimalwareprogram.

Manuell borttagning av Search.streamradionow.com

 
Processer:
 

Search.streamradionow.com skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
februari 23, 2017 08:42, februari 23, 2017 08:42
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *