Search.searchwti.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

Search.searchwti.com applikationen stöttas av slogan Watch TV Instantly. Det är inte en ny mediaspelare eller liknande program, utan istället ett tillägg till webbläsare. Detta tillägg tillhandahåller dels en suspekt egenskap för webbsökning, samt ett övre verktygsfält på startsidan med innehållande länkar till en del av TV-sändarna – som t.ex. TVNews, AMC.com, Netflix.com, ESPN.com och HULU.com. Att döpa tillägget Search.searchwti.com som ett verktyg för att optimera online innehåll vore fel, anledningen är helt enkelt att det inte bidrar med någon användbar egenskap överhuvudtaget för sina potentiella användare. Men det finns en del gömda funktioner av Search.searchwti.com som behöver tas upp och understrykas.

Fler detaljer om Search.searchwti.com

Programmet Search.searchwti.com distributeras av Polarity Technologies Ltd, som har beviljats tillåtelse att distributeras av Eightpoint Technologies Ltd. Den första programutvecklaren befinner sig i Cypern, medans den andra befinner sig på Caymanöarna. Båda av dessa programutgivare är aningen suspekta, det finns inte mycket information som du kan finna om dom på internet. Medans webbläsar-tillägget Watch TV Instantly, som distributeras tillsammans med applikationen Search.searchwti.com är en produkt av SafeBrowser, som inte är en nybörjare gällande produktion av sökmotorskapare. Därav kan vi dra slutsatsen att Search.searchwti.com är ännu en sökmotorskapare, utvecklad av företaget. Nu måste vi neka eller bekräfta detta antagande.

Följande ändringar är de ändringar som orsakas tack vare Search.searchwti.com tillägget, vilket står i användarvillkoren:

Change of the default search engine in your Internet Browser, including your Browser’s built-in search box, if applicable, and address bar;

Change of the default home page and/or new tabs of your Internet Browser;

Additional search-related services;

Allow first-party publisher or Partner Cookies to be installed in your Browser.

Genom att sammanställa de punkterna ovan kan vi se att Search.searchwti.com byter ut dina inställningar i webbläsaren till att bli den första adressen laddad när du startar din webbläsare. Detta tillägg utvecklades inte för en särskild webbläsare, med andra ord kan den påverka din webbläsare oavsett vilken du använder. Dessutom injicerar det kakor, som du säker redan känner till, samlar in information om ditt internetanvändande. Kakorna som injiceras in av Search.searchwti.com har endast två syften: annonsering och övervakning.

Dessutom så kommer den insamlade informationen (inhämtad av kakorna) delas med tredjeparters reklamnätverk, så Search.searchwti.com kan visa personligt anpassat reklaminnehåll.

We will not share your Anonymous Information and Search Data with third parties unless:

Such information is needed by third-party advertising networks and advertisers who help deliver relevant ads when you are on a web page.

Användare måste varnas att det reklamstöttade innehållet som ges ut av sökmotorskapare kan vara potentiellt skadliga. För att förebygga mot ytterligare infektioner, rekommenderas det att Search.searchwti.com elimineras från systemet.

Den bästa borttagningsmetoden för sökmotorskaparen Search.searchwti.com

En automatisk borttagning är klart den bästa metoden för borttagningen av kaparen Search.searchwti.com. Anledningen är att sådana infektioner ofta installerar in andra oönskade applikationer, som bl.a. kan agera som utgivare av opålitlig reklam. Vi erbjuder följande program för automatisk borttagning: Reimage, Spyhunter eller Hitman. För en manuell borttagning, inkluderat för de mest populära sökmotorerna, se längst ned i artikeln. Kom ihåg att PUP:s (potentiell oönskade program på svenska) som Search.searchwti.com infiltrerar systemet packeterad i andra gratisprogram. Välj med andra ord alltid ett avancerat installationsalternativ så du ser vad som försöker installeras. Om du tvekar om några ytterligare installationer, kontrollera då deras omdömmen på internet så du inte stöter på några konsekvenser framåt.

PS: Search.searchwti.com kan också anses som ett Yahoo omdirigerande virus, eftersom det omdirigerar till Yahoo:s sökresultat tillsammans med skadliga annonser i ny flik sida.Automatisk Search.searchwti.com Virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Searchwti Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Search.searchwti.com viruset

Du tar bort searchwti Virus genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Search.searchwti.com Virus installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till searchwti Virus and related parasites like Search.coolersearch.com virus , Search.golliver.com virus , Kilo-Search.com virus , Search.eshield.com virus .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Search.searchwti.com Virus från dina webbläsare

  Top Hur man avlägsnar Search.searchwti.com Virus från Google Chrome:

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Fler verktyg->Tillägg
  Extensions
 • Välj allt skadligt innehåll och radera dessa.
  Remove extensions
 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Välj Hantera sökleverantörer
  Manage search engines
 • Avlägsna onödiga sökleverantörer från listan
  Delete search engines
 • Gå tillbaka till inställningar. Vid Start väljer du Öppna blank sida (Du kan ta bort oönskade sidor även här).
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Chrome menyn vid övre högra hörnet och välj Inställningar. Välj Öppna en särskild sida eller en grupp med sidor och klicka på Grupp med sidor.
  Set pages
 • Radera skadliga söksidor vid Start fönstret genom att klicka på “X” bredvid dessa.
 • Klicka på de tre horisontella linjerna vid Google Chrome och välj Inställningar och klicka på Hantera sökleverantörer.
  Delete start pages
 • Ta bort skadliga söksidor i en ny sökleverantörs sida.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till searchwti Virus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Resset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Hur man avlägsnar Search.searchwti.com Virus från Firefox:

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj “Tillägg” ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Search.searchwti.com Virus och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.it.
  Remove add-on
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Firefox menyn vid övre högra hörnet, välj Inställningar-> Allmänt. Där väljer du den önskade startsidan och klickar sedan på Återställ.
  Restore default

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Search.searchwti.com Virus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve
(Valfritt) för äldre version:
 • Skriv in “about:config” addressfältet och tryck enter. Detta öppnar inställningssidan
  Abou config
 • Skriv in “Keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
  Reset Keyword.url
 • Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och välj återställ. Detta försökrar att söksidan inte öppnas i varje ny flik.
 • Om inställningar återgår igen och en genomsökning med ett anti-skadeprogram visar att datorn är ren: stäng ned Firefox, öppna filsökaren och skriv in %AppData% i addressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Om denna fil existerar, döp om den och starta om Firefox. Du kommer behöva repetera stegen ovan.
  Remove user.js

Om problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-program för att identifiera skadliga innehåll.

  Top Hur man avlägsnar Search.searchwti.com Virus virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 • Klicka på pilen till höger om addressfältet.
 • Gör följande: på IE8-9 välj Hantera sökleverantörer, på IE7 klicka på Ändra sökleverantör.
 • Ta bort searchwti Virus från listan.

Hur man avlägsnar Search.searchwti.com Virus från IE 11:

 • Klicka på Inställningar (övre högra hörnet)->Hantera tillägg.

  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till searchwti Virus och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Välj Sökleverantörer.
  Set search engine
 • Om någon av dessa sökleverantörer inte är tillgängliga, klicka på “Hitta fler söklevenratörer” i nedre botten av skärmen och installera Google.
  Find search engines
 • Stäng ned inställningar.
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Kugghjulet vid övre högra hörnet för att öppna Internet Explorer menyn, välj Inställningar och välj Allmänt. Skriv in den önskade startsidan du vill ha och klicka på OK.
  Restore home page

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Search.searchwti.com Virus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Search.searchwti.com Virus från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör searchwti Virus ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Hur du tar bort Search.searchwti.com Virus från Safari:

Ta bort skadliga tillägg

 • Klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn. Klicka på Preferenser.
  Open preferences
 • Välj Tillägg och avinstallera Search.searchwti.com Virus och andra misstänksamma tillägg.
  Extensions
 • Om din första sida för webbläsaren har ändrats, klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn på skärmen. Välj preferenser och klicka på fliken Generellt. Skriv in valfritt URL för att välja din förstasida.
  Reset homepage

(Alternativt) Återställ dina webbläsares inställningar

Om du fortfarande upplever problem relaterad till searchwti Virus, återställ till ursprungsinställningar.

 • Klicka på menyn på Safari i fönstrets övre vänstra hörn. Välj Återställ Safari…

  Choose reset
 • Välj vad du vill återställa (oftast är de valda i förväg) och klicka på knappen Återställ.
  Reset

Om du inte kan återställa dina webbläsarinställningar och problemet kvarstår, scanna ditt system med ett Antimalwareprogram.

 

Search.searchwti.com Virus skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
januari 13, 2017 08:34, januari 13, 2017 08:34
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *