Websearch.search-guide.info Virus - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Sökmotorskapare
Andra namn: Search-guide.info hijacker, Search-guide.info virus
 

Websearch.search-guide.info virus är en webbläsarkapare som kan installeras på Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Programmet ändrar dina webbläsarinställningar och ersätter din startsida och förvalda sökleverantör med sin egna. Den kan beröra bara en av dina webbläsare eller också alla. Du kommer märka vilka som är infekterade genom de ändringar som har gjorts i inställningarna.

Websearch.search-guide.info virus dyker upp på datorn efter att du har installerat kostnadsfria program från Internet. Den kan laddas ner som ett tillkommande program tillsammans med kostnadsfria PDF-skapare, musikspelare och så vidare. Du kan undvika liknande installationer om du följer stegen noggrant och tar bort de redan i markerade kryssrutorna som erbjuder tillkommande verktyg. Avmarkera alla alternativ som antyder på att installera program som du inte känner till.

Även om Websearch.search-guide.info virus inte skadar ditt system, kan den orsaka omdirigeringar till okända webbplatser som kan vara infekterade. Därefter kan din dator bli attackerad av allvarligare virus och ransomware. För att inte nämna att det är väldigt irriterande när programmet tar över dina sökleverantörer och inkluderar många sponsrade länkar i dina sökresultat. På det här sättet skapar Websearch.search-guide.info virus trafik åt webbsidor den gör reklam åt samt ökar deras sidrankning.

Lita inte på den här irriterande applikationen. Ta bort Websearch.search-guide.info virus så fort du har upptäckt den på in dator. Gå till Kontrollpanelen, listan Lägg till/Ta bort program och avinstallera den därifrån. Det rekommenderas att avinstallera ALLA program som lades till på samma datum som när problemen uppstod. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-spionprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort Websearch.search-guide.info virus från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort Websearch.search-guide.info från listan

Hur man tar bort Websearch.search-guide.info virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Websearch.search-guide.info virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Websearch.search-guide.info virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Search-guide Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Websearch.search-guide.info virus
     
 

Om författaren

 
maj 27, 2014 08:46, maj 27, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *